Du læser nu
Buco Nero

Buco Nero

Buco Nero

I’m such a dinner girl. Er der noget bedre end gode restauranter med god mad, vin og godt selskab?? Igår gik jeg ombord i en pastaret med kalv, cherrytomater, fløde, hvidløg og zucchini, italiensk rødvin, tiramisu til dessert og pæne…. Nom… Hvis I nogensinde kommer til Stockholm er Buco Nero absolut et must – men det har jeg jo sagt før 😉 Idag står den tilgengæld på æbler og salat.. og sneakers.. It’s all in the balance, no!?

Efter jeg er flyttet fra København er jeg iøvrigt slet ikke opdateret på restaurant-scenen; hvad er jeres faves lige nu?? Af dem der ikke er i michelin-klassen, men dog gode til en friday night with friends… A la Madklubben.. ish.. Inspiration er much needed! 🙂

Buco Nero

Buco Nero

Buco Nero

 Kommentarer (17)
 • Min kæreste og jeg har lige været på tire bouchon her til aften. Det er en franskb vinbar, men man kan også få lækkert fransk inspireret mad. Den ligger i teglgårdsstræde.

 • Pastis i Gothersgade – deres steak frites med bearnaise er mm, mm, MM
  MASH i Bredgade – kører også steak + fritter + sauce og er virkelig god
  Les Trois Cochons på Værnedamsvej (en del af Cofoco)
  Tony’s i Havnegade (en del af Madklubben)
  Vespa i St. Kongensgade (vist også Cofoco)

 • jeg vil anbefale Pastis (fransk bistro) måske du allerede har været der? det er et dejligt sted 🙂 min kæreste har reserveret et bord dertil til i aften, mmmm… der er ikke noget bedre end at tage ud og spise lækker mad i godt selskab 🙂

 • Hihi 😉
  Det ser jo så lækkert ud! Og hvad er der lige med alle de fine stilletter du får luftet for tiden? Love it! Næste gang du er i Kbh skal du helt klart tage en tur på Sticks’n’sushi på Tivoli Hotellet, hvis du endnu ikke har været der. Lækker sushi og drinks samt en helt fantastisk udsigt og tagterrasse!

  God weekend du søde!

 • Hej Acie. Ihh havde lige skrevet jordens længste indlæg, som på mystisk vis så ikke er kommet op på din blog. Anyways.. Forsøger lige igen: Hvis du mangler inspiration til spisesteder i KBH, synes jeg du skal slå et smut forbi min og to veninders madblog. Der finder du en del anmeldelser af gode not to fancy madsteder i KBH – f.eks. Frankies, Fiskebaren og Sticks’n’Sushi Tivoli Hotel (hvor udsigten dog er bedre end betjeningen efter min mening). Lige nu er mit yndlingssted Manfreds i Jægersborggade, men det er måske ikke så meget restaurantoplevelsen, man skal gå efter, da det er meget uformelt og lige så meget et take away sted som et spisested. Maden er dog stadig i topklasse.
  Klik på Anmeldelser (under kategorier) i højre side af bloggen – så får du en liste over de steder vi har anmeldt. Ellers kan du bruge vores Gaffelkort, hvor du kan se et kort over de forskellige steder vi har anmeldt og få et link til anmeldelsen. Det er (forhåbentligt) nyttigt, hvis du gerne vil finde noget i et bestemt område – og bliver formentligt mere og mere brugbart som vi får flere steder på.
  Pyha, lang tekst igen.
  Anyways –
  Blog: http://www.ganeoggaffel.wordpress.com
  Kort: https://ganeoggaffel.wordpress.com/gaffelkort/

  Uh – og så tror jeg Nikolaos Strangas’ Conditori og Cakeaway vil være et sted du vil kunne lide. Lækre kager og macarons! Det kan du også se en anmeldelse af på siden..

  God fordøjelse! 🙂
  Julie

 • Hej Acie
  Her må jeg da lige anbefale dig, at stikke forbi vores blog. Der er efterhånden et par anmeldelser af gode not too fancy madsteder i Kbh. F.eks. Fiskebaren og Frankies eller sticks’n’sushi tivoli hotel (omend udsigten er bedre en betjeningen efter min mening). Selv er jeg helt pjattet med Manfreds i Jægersborggade, men det er meget uformelt og føles måske ikke så meget som en “night out”. Det ændrer dog ikke på at maden er helt i top.
  Hvis du klikker på anmeldelser til højre på siden (under kategorier), kan du se alle de steder vi har anmeldt. Ellers tjek Gaffelkortet, hvor du kan se hvor de forskellige steder, vi har anmeldt, ligger. Det er (forhåbentligt) meget smart, hvis du leder efter noget i et bestemt område (og bliver formentlig smartere og smartere, jo flere steder, der kommer på :-)).

  Uh ja – og så tror jeg også du ville sætte pris på Nikolaos Strangas’ Cakeaway og Conditori som vi også har anmeldt.

  Mange hilsner
  Julie

  http://www.ganeoggaffel.wordpresss.com
  Se Gaffelkortet her: https://ganeoggaffel.wordpress.com/gaffelkort/

 • Nej der findes intet bedre:-) Jeg elsker at spise ude i godt selskab.
  Maden ser virkelig lækker ud…mmmh bliver helt sulten.
  Har du ingen planer om at flytte tilbage til København, når du er færdig med studiet?
  /Camilla

 • Jeg kan varmt anbefale Magstræde 16, der blandt andet serverer små gourmetpizzaer, anti-pasti og lækre, store desserter. Der er virkelig hyggeligt, betjeningen er god, priserne rimelige og jeg har været der både med en gruppe veninder og min kæreste flere gange 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top