Nu igen!? - Acie

Nu igen!?

Nu igen!?
Hej kuffert, hej Acie. Hvor er du nu!? Impulsiv beslutning natten mellem torsag og fredag – akut behov for at komme væk (jeg er jo unægteligt rastløst anlagt.. engang imellem skal man bare lige ryste stuff af sig) og vupti; efter et morgenmøde i Stockholm drønede jeg til København (måske ikke så utippet). Første stop blev kontoret, hvor jeg crashede et møde med nogle super-cool ladiesss (y’all know who you are!) – og derfra gik turen direkte til Østerbro og playdate med Pix, som var i forrygende humør og charmede sin faster til det yderste.. Gad vide hvor mange gange jeg har fløjet mellem København og Sthlm so far i år!? Phew!

Nu igen!?

Nu igen!?

Nu igen!?

Nu igen!?

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top