Du læser nu
Nu igen!?

Nu igen!?

Nu igen!?
Hej kuffert, hej Acie. Hvor er du nu!? Impulsiv beslutning natten mellem torsag og fredag – akut behov for at komme væk (jeg er jo unægteligt rastløst anlagt.. engang imellem skal man bare lige ryste stuff af sig) og vupti; efter et morgenmøde i Stockholm drønede jeg til København (måske ikke så utippet). Første stop blev kontoret, hvor jeg crashede et møde med nogle super-cool ladiesss (y’all know who you are!) – og derfra gik turen direkte til Østerbro og playdate med Pix, som var i forrygende humør og charmede sin faster til det yderste.. Gad vide hvor mange gange jeg har fløjet mellem København og Sthlm so far i år!? Phew!

Nu igen!?

Nu igen!?

Nu igen!?

Nu igen!?

 Kommentarer (12)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top