Du læser nu
Min weekend

Min weekend

Min weekend

En af de største udfordringer vi har haft i Looklab har været vores newsletter. Det har været en pain. There I said it. Vi har kæmpet. Og kæmpet. Og så lige kæmpet lidt mere. Og det har været et standigt irritationsmoment, at vi har været så længe undervejs. Men nu ser det endelig (!) ud som om vores arbejde er ved at bære frugt, og vi forventer at det første issue af Lookletter lander i jeres mailboxes very very soon (vi har en deadline, men jeg er for forsigtig til at melde den ud… der er altid noget, der kikser.. altid.. haha). Vi har villet skabe noget, der gav mer-værdi for jer. Noget I ikke fik her. Men alligevel noget, som ikke var for langt fra vores univers. Bag om kulisserne, nye øjne og at tage tingene til et nyt niveau, har været vores arbejdstese. Vi håber, at det vil skinne igennem. Store dele af min weekend er ihvertfald gået med at lægge sidste hånd på projektet – vi har ansat en redaktør for at sikre at kvaliteten er i top og jeg glæder mig til at dele de første stories med jer… it’s good. she’s good! Så yeah – do me a favour og sign up. Det kommer. Når I mindst venter det;)

 

PS: …. og vi lover stadig det der med, at vi ikke vil spamme.. det her skal være cool.. for jer!…

 Kommentarer (13)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top