Du læser nu
Søndagsfrokost

Søndagsfrokost

Søndagsfrokost

Søndagsfrokost

Har tilbragt dagen med familiefrokost i det grønne…. Kan afsløre, at det er blevet til en del pludren med Pix. Og leg. Ikke mindst. Ligeså meget som jeg elsker at være på farten, elsker jeg absolut også at trække stikket og bare være hjemme. Dér hvor det hele begyndte.

 Kommentarer (3)
 • Det lyder fantastisk. Altid dejligt at være i familiens skød 🙂
  Hvor er din søde bluse fra?

  /Sofie

 • Der hvor det hele begyndte 😉 Så fint.
  Bliver du fristet til lidt online shopping når du skal på farten igen eller noget, håber jeg det er okay jeg har droppet din e-mail adresse hos Gu1Jewellers – de gav mine ‘venner’ 15% rabat, så var det jo med at sende noget god karma tilbage til dig :-))
  Fine smykker fra UK med en fin service og hurtig levering :-))
  Kh Tina

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top