Du læser nu
Maj Outfits

Maj Outfits

Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits

Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits

Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits

Noget af det, jeg er dårligst til, er at huske at skrive, hvor det tøj jeg har på er fra…. My apologies! Det er bare aldrig blevet en vane – og ofte lægger jeg jo også billeder op, der mere bare er for at vise ansigt end at være fash, i erkendelse af at jeg trods alt ikke hverken gider eller kan være specielt moderne hver dag 🙂 Hursomhelst – for at råde bod på de manglende oplysninger, får I hermed et overblik over de fleste af majs outfits. På hver billede har jeg tilføjet hvor tøjet kommer fra – når man trykker på et billede kommer det frem i stort format og derfra kan man enten trykke sig tilbage til indlægget eller videre til næste outfit:)

PS: Jeg føler mig super teknisk lige nu.. juuhu!

 Kommentarer (18)
 • Camilla: Fedt at I kan lide det! Det er altid sjovest, at prøve noget nyt, når det bliver taget så godt imod:)

  Tina: Ah, hvor dejligt! Og tager det absolut som et kompliment!

  Sara: Yay – har altid sagt, at der er mange ting jeg hellere vil inspirere med end at gå i pænt tøj… Uddannelse, eventyrlyst, kropsideal og den slags. Ikke at mode ikke er vigtigt – vi har vel bare alle vores styrker:)

 • Årh Acie! Vi elsker jo din blog, ligegyldig om du har jeans eller stiletter på.. Det er dig der er i centrum, og vil hellere inspireres af en spændende person end de nyeste catwalk tendenser. Men det er nu din skyld, at jeg nu lever i en pink blazer og H&M tørklædet med leo/zebra. Haha.. 😉

 • Syntes det er en super måde at gøre det på, og håber da at denne måske kunne virke
  for dig 🙂

  En af de ting jeg godt kan lide ved din blog er netop at du ikke er “bange” for at smide billeder op af tøj man måske har set før og som måske ikke er banebrydene.. det er en af de ting som gør at jeg kommer tilbage igen og igen og igen…. 🙂 du virkelig mere tilgengælig 🙂 Håber du tager det som en kompliment 🙂

 • Hanne: Thx:) Men jeg har også tidligere opponeret lidt mod prædikatet modeblog. Det føles ikke helt fair mod dem, der er meget bedre til at være moderne end mig. Min blog er en agurkeblog. Sådan én hvor man følger lidt med. Og engang imellem går i pæne sko. Men også har dage i tee og jeans. Eller suit. Eller bager kager. Eller lommefilosoferer. 🙂

  Louise: ah, thx! Det var sødt sagt:) Igen – jeg er ikke den mest moderne på denne klode, men mode er sjovt og man kan vel være med på flere niveauer:)

  S: hvor godt! Så er det jo dobbelt-win:)

  Nesta: fedt!

  Guld.log: ahr.. du’ er nu rar Guldsen:) Og jeg er helt med på den der med størrelse. En weekend med Pix og jeg kan stadig ikke komme mig over hvor kæmpe han er blevet! 🙂

 • Årh, du er sgu så krea….

  Super sejt m. de små billeder, der kan blive større – og små igen! Ja, jeg imponeres over størrelse disse dage:-) Paven vokser og vokser – og det gør min begejstring for smukke agurker også;-)

 • Love! Casual outfits FTW.

  Jeg læser ikke modeblogs fordi jeg ønsker at se ud som om jeg er stylet til et photo shoot hver dag.
  Jeg læser modeblogs fordi jeg gerne vil se hvordan andre fortolker tendenserne og gør det til sit eget – og for at se hvordan andre ser ud de dage, hvor dagens omdrejningspunkt ikke lige handler om ens outfit.
  Dét er inspirerende i mine øjne.

 • Og Sofie, forresten – tak, for den med t-shirts og jeans. Et par af jer har skrevet og gjort mig opmærksom på, at jeg vist fik en inddirekte sviner på FB igår af en medblogger, fordi jeg gik i kedelige outfits (jeg mistænker, at det også er derfor du skriver denne nu 🙂 ). Jeg ved ikke om det passer og har ikke gidet tjekke – som jeg svarede dem igår så ‘don’t know, don’t care:)’, men det er nu alligevel rart, at I også gerne vil se de almindelige dage.. ellers ville det hele føles så stylet:)

 • Maj: dejligt! Det er jo lidt afvejning mellem at det er træls at klikke for meget rundt, og samtidig gøre det overskueligt. Et indlæg med 12 billeder drukner lynhurtigt, fordi man taber overblikket. Synes jeg ihvertfald:) Her kan man lidt vælge og vrage hvilke man synes er interessante og vil se nærmere på. Og TAK! For rare ord… Om kreativitet og mine røde bukser:)

  Sofie: he – hvis det er et rigtigt godt indlæg, så skal det da bare gentages. Jeg har i flere år nu, forsøgt at vænne mig til at skrive hvor mit tøj er fra og jeg husker det i en uge, og så glemmer jeg det igen. Kan ligeså godt forsøge, at finde på en anden løsning istedet for at forfølge én jeg har erfaret ikke duer! 🙂

 • Rigtig godt indlæg 🙂
  Men måske du bare skulle vænne dig til at skrive hvor tingene er fra fra nu af 😉

  Iøvrigt vil jeg sige, at selvom du i de seneste indlæg har haft casual tøj på, har du stadig inspireret mig, som er stor fan og tilhænger af jeans, tee’s og flats.. I just love it!! Men jeg glæder mig nu også til at se noget andet – for det er du sgu ogs’ go’ til! 😉

  Krams fra Sofie..

 • Jeg elsker disse “interaktive” indlæg – du er virkelig en meget kreativ og dygtig sjæl! Dine røde vila bukser er super fede og de sidder rigtig flot på dig!

  – Maj 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top