Maj Outfits – ACIE
Strandbryggan

Maj Outfits

Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits

Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits

Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits Maj Outfits

Noget af det, jeg er dårligst til, er at huske at skrive, hvor det tøj jeg har på er fra…. My apologies! Det er bare aldrig blevet en vane – og ofte lægger jeg jo også billeder op, der mere bare er for at vise ansigt end at være fash, i erkendelse af at jeg trods alt ikke hverken gider eller kan være specielt moderne hver dag 🙂 Hursomhelst – for at råde bod på de manglende oplysninger, får I hermed et overblik over de fleste af majs outfits. På hver billede har jeg tilføjet hvor tøjet kommer fra – når man trykker på et billede kommer det frem i stort format og derfra kan man enten trykke sig tilbage til indlægget eller videre til næste outfit:)

PS: Jeg føler mig super teknisk lige nu.. juuhu!

18 kommentarer

 • Camilla: Fedt at I kan lide det! Det er altid sjovest, at prøve noget nyt, når det bliver taget så godt imod:)

  Tina: Ah, hvor dejligt! Og tager det absolut som et kompliment!

  Sara: Yay – har altid sagt, at der er mange ting jeg hellere vil inspirere med end at gå i pænt tøj… Uddannelse, eventyrlyst, kropsideal og den slags. Ikke at mode ikke er vigtigt – vi har vel bare alle vores styrker:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Årh Acie! Vi elsker jo din blog, ligegyldig om du har jeans eller stiletter på.. Det er dig der er i centrum, og vil hellere inspireres af en spændende person end de nyeste catwalk tendenser. Men det er nu din skyld, at jeg nu lever i en pink blazer og H&M tørklædet med leo/zebra. Haha.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes det er en super måde at gøre det på, og håber da at denne måske kunne virke
  for dig 🙂

  En af de ting jeg godt kan lide ved din blog er netop at du ikke er “bange” for at smide billeder op af tøj man måske har set før og som måske ikke er banebrydene.. det er en af de ting som gør at jeg kommer tilbage igen og igen og igen…. 🙂 du virkelig mere tilgengælig 🙂 Håber du tager det som en kompliment 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg 🙂
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne: Thx:) Men jeg har også tidligere opponeret lidt mod prædikatet modeblog. Det føles ikke helt fair mod dem, der er meget bedre til at være moderne end mig. Min blog er en agurkeblog. Sådan én hvor man følger lidt med. Og engang imellem går i pæne sko. Men også har dage i tee og jeans. Eller suit. Eller bager kager. Eller lommefilosoferer. 🙂

  Louise: ah, thx! Det var sødt sagt:) Igen – jeg er ikke den mest moderne på denne klode, men mode er sjovt og man kan vel være med på flere niveauer:)

  S: hvor godt! Så er det jo dobbelt-win:)

  Nesta: fedt!

  Guld.log: ahr.. du’ er nu rar Guldsen:) Og jeg er helt med på den der med størrelse. En weekend med Pix og jeg kan stadig ikke komme mig over hvor kæmpe han er blevet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, du er sgu så krea….

  Super sejt m. de små billeder, der kan blive større – og små igen! Ja, jeg imponeres over størrelse disse dage:-) Paven vokser og vokser – og det gør min begejstring for smukke agurker også;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • No problemo 😉 Ja, nu virker det søreme !!

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Jeg synes det var er en sjov måde at vise hvordan du har set ud i maj måned, og lækker inspiration.
  jeg har åbenbart på trods af (næsten) daglig læsning misset et par outfits. Så fedt opsummering.
  /S
  http://www.afashionchild.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love! Casual outfits FTW.

  Jeg læser ikke modeblogs fordi jeg ønsker at se ud som om jeg er stylet til et photo shoot hver dag.
  Jeg læser modeblogs fordi jeg gerne vil se hvordan andre fortolker tendenserne og gør det til sit eget – og for at se hvordan andre ser ud de dage, hvor dagens omdrejningspunkt ikke lige handler om ens outfit.
  Dét er inspirerende i mine øjne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare skønt at se sådan et overskueligt indlæg af alle dine fede styllinger.
  Du har simpelthen sådan en lækker stil.
  Elsker især dine røde bukser, de er simpethelt så fede. Må ud og kigge efter noget ligende 🙂

  http://louise-nathalie.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt – og mange mange tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anastasia

  Rigtig dejligt og overskueligt indlæg!
  Tak for en fed blog og god tøjstil 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og Sofie, forresten – tak, for den med t-shirts og jeans. Et par af jer har skrevet og gjort mig opmærksom på, at jeg vist fik en inddirekte sviner på FB igår af en medblogger, fordi jeg gik i kedelige outfits (jeg mistænker, at det også er derfor du skriver denne nu 🙂 ). Jeg ved ikke om det passer og har ikke gidet tjekke – som jeg svarede dem igår så ‘don’t know, don’t care:)’, men det er nu alligevel rart, at I også gerne vil se de almindelige dage.. ellers ville det hele føles så stylet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj: dejligt! Det er jo lidt afvejning mellem at det er træls at klikke for meget rundt, og samtidig gøre det overskueligt. Et indlæg med 12 billeder drukner lynhurtigt, fordi man taber overblikket. Synes jeg ihvertfald:) Her kan man lidt vælge og vrage hvilke man synes er interessante og vil se nærmere på. Og TAK! For rare ord… Om kreativitet og mine røde bukser:)

  Sofie: he – hvis det er et rigtigt godt indlæg, så skal det da bare gentages. Jeg har i flere år nu, forsøgt at vænne mig til at skrive hvor mit tøj er fra og jeg husker det i en uge, og så glemmer jeg det igen. Kan ligeså godt forsøge, at finde på en anden løsning istedet for at forfølge én jeg har erfaret ikke duer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Rigtig godt indlæg 🙂
  Men måske du bare skulle vænne dig til at skrive hvor tingene er fra fra nu af 😉

  Iøvrigt vil jeg sige, at selvom du i de seneste indlæg har haft casual tøj på, har du stadig inspireret mig, som er stor fan og tilhænger af jeans, tee’s og flats.. I just love it!! Men jeg glæder mig nu også til at se noget andet – for det er du sgu ogs’ go’ til! 😉

  Krams fra Sofie..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg elsker disse “interaktive” indlæg – du er virkelig en meget kreativ og dygtig sjæl! Dine røde vila bukser er super fede og de sidder rigtig flot på dig!

  – Maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh – tak for et heads up. Prøv nu – burde virke:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg 🙂
  Hmmm jeg kan trykke på alle billederne lige bortset fra billedet på den midterste række, yderst til højre ???

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandbryggan