Du læser nu
Strandbryggan

Strandbryggan

StrandbrygganStrandbryggan

Igår tog jeg direkte fra Arlanda, hjem og smide kufferten og  derfra til Strandbryggan, hvor jeg mødtes med slænget og drak et glas rosé i solnedgangen.. Ah.. København i al sin ære, men Stockholm er nu totalt oslagbar om sommeren! Der findes virkelig intet bedre… Og som I kan se, droppede jeg hurtigt min tee og mine jeans.. Det blev alligevel FOR kedeligt. Selv for kedelige Acie 😉 Istedet blev det silkeskjorten, som lidt har fået et comeback i garderoben, efter et par stille måneder.

Strandbryggan

Thx for the photos Kris ;-*

 Kommentarer (3)
  • Dejlige billeder – du sælger virkelig Stockholm, jeg er sikker på det er en af verdens skønneste byer! Desværre har jeg aldrig været der…endnu!
    /Camilla

  • Åh det ser skønt ud. Jeg skal også nyde et glas rosé med en god veninde i aften.. – der mangler dog lige en smuk solnedgang i Sverige 😉

    Silkeskjorten er simpelthen SÅ lækker! Me liiiike!! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top