Strandbryggan | Acie
Du læser nu
Strandbryggan

Strandbryggan

StrandbrygganStrandbryggan

Igår tog jeg direkte fra Arlanda, hjem og smide kufferten og  derfra til Strandbryggan, hvor jeg mødtes med slænget og drak et glas rosé i solnedgangen.. Ah.. København i al sin ære, men Stockholm er nu totalt oslagbar om sommeren! Der findes virkelig intet bedre… Og som I kan se, droppede jeg hurtigt min tee og mine jeans.. Det blev alligevel FOR kedeligt. Selv for kedelige Acie 😉 Istedet blev det silkeskjorten, som lidt har fået et comeback i garderoben, efter et par stille måneder.

Strandbryggan

Thx for the photos Kris ;-*

 Kommentarer (3)
  • Dejlige billeder – du sælger virkelig Stockholm, jeg er sikker på det er en af verdens skønneste byer! Desværre har jeg aldrig været der…endnu!
    /Camilla

  • Åh det ser skønt ud. Jeg skal også nyde et glas rosé med en god veninde i aften.. – der mangler dog lige en smuk solnedgang i Sverige 😉

    Silkeskjorten er simpelthen SÅ lækker! Me liiiike!! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top