Du læser nu
Outfit x 6

Outfit x 6

Outfit x 6

Outfit x 6

Og here it is – den nye skjorte in action… parret med hverdags-heels og fantastisk verj.. Yippiiie!! Dagen er desværre primært blevet spenderet foran computeren, men aftenen står heldigvis på grill og sommerstemning… Pretty darn nice!! Tester også lige lidt nyt (nu hvor jeg har lært det med små billeder), så sig gerne om det fungerer:) Har på fornemmelsen, at nogle gerne vil have super mange billeder, mens andre helst bare vil have 1 eller 2.. Nu kan dem der vil klikke videre til endnu flere billeder, mens dem der bare gerne vil have overblikket ikke drukner i 6 forskellige shots af samme outfit. Men ja – det er kun for at gøre det mere brugervenligt for jer, så sig hvad I synes – både hvis det spiller, eller hvis I synes det er træls:) Man kan også gøre sådan, så alle de øvrige billeder ruller ud nedenunder, hvis det er endnu bedre?? Let me know!!

 

Outfit x 6Outfit x 6Outfit x 6Outfit x 6

 Kommentarer (26)
 • Jamen så skal du også få min da ;-)…
  Masser af billeder – ja, tak – mange tak – (hmmn… suprise Tina.. ) og vil du ha’ mig til at klikke for at få dem – jamen så klik-skal-du-få – så længe du bare har det dersens lille ‘vil-du-så-tilbage-til-det-du-kom-fra-nu-eller-hva’ link i hjørnet – så jeg ikke klikker vild – for jeg skal jo nødigt gå glip af noget, og når jeg har klikket mig igennem samtlige billeder – vil jeg gerne tilbage til hvorfra jeg begav mig på tur – for nogen gange når der går et par dage, hvor jeg ik’ lige er på, så skal jeg jo ‘catche op’ – og gud forbyde jeg missede noget så… ;-))

 • TUSIND TUSIND tak for al jeres feedback – som forventet var der forskellige meninger, men det lyder som om at det her er en ok løsning. Kan evt lave 3 store billeder og så resten små… Det kommer nok også til at veksle lidt.

  Photodiaries skal I nok få i fuld format – det var kun tænkt til outfit posts! 🙂 Og speaking of, så har jeg en i pipelinen:) Eller… det er ikke rigtigt en diary, men mere lidt tanker.. og tilbageblik..

  Jeg ved godt, at det er svært at gøre alle tilfredse, men jeg håber at I ved, at vi på Looklab gør vores aller bedste… Det er jer der driver værket, og uden jer var der ingen Acie og inget Looklab.. Derfor er det super vigtigt at I siger jeres mening – og ligeså vigtigt, at I føler, at I bliver hørt. For det gør I!

 • Jeg er vild med det. Jeg synes mere end to billeder af samme outfit er for meget. Hvis der så er noget bestemt jeg vil se nærmere på kan jeg jo gøre det med de små. Men ja, kun når det gælder outfit-indlæg, ellers er mange billeder rart!

 • Den er rigtig god til dig:-)
  Jeg kan godt lide flere billeder, og jeg syntes du løser udfordringen i dette indlæg rigtig godt – flere af dem her tak:-)
  /Camilla

 • I låååååve pics! Og vil gerne have dem (så mange som muligt – også selv om det er samme outfit…) i indlægget, men det er helt op til dig, hvordan du synes du bedst kan “forsvare” det i dine indlæg. 🙂
  Elsker skjorten – så lækkert farve.

 • Jeg hader normalt “klik-for-mere” af et godt hjerte, men lige netop på din måde synes jeg faktisk, at det fungerer godt. Min primære anke er generelt, at jeg ikke gider at skulle klikke for at se, HVAD der befinder sig under “klik-for-mere”. Men her kan jeg netop se miniaturebillederne og dermed også, hvad jeg “får” eller “går glip af”, hvis jeg klikker. Det fjerner også den der klik-fordi-jeg-tjener-flere-penge-sådan, som fx Kira fra Fierce og Fattig begrunder sit tiltag med. Jeg har intet imod, at I tjener penge, men det kan åbenbart blive for direkte og kommercielt for mig 😉 Den følelse får jeg ikke med dine små billeder, så keep it endelig up! Ved nærmere eftertanke kunne du måske differentiere anvendelsen, så du bruger miniaturebilleder ved rene outfitposts, mens du stadig poster full size billeder ved fx dine photo diaries.

  Det var lige mine humble five cents. Hav en dejlig dag 🙂

 • Pift piiiift! 😉 Den er bare lækker, Acie. Og pynter mægtig fint på dig 🙂

  Jeg elsker når du poster flere billeder, og synes det er rigtig fint at der både er noget for os der vil se mere, og for dem der gerne bare vil se et eller to billeder..

  Du har før bare haft et link hvor man kunne trykke og så rullede billederne ud nedenunder, det var nu også meget smart 🙂 Men også fint med de små billeder, så kan man se hvad der venter en 😉

 • Synes måske det er lidt besværligt at man skal til at bladre igennem de andre billeder, og klikke på dem for at de bliver store, og klikke tilbage igen hvis man vil tilbage til indlægget. Elsker billeder på blog!(: Så synes bare de skal blive store igen 😀

 • Den er altså vældig fin din skjorte, jeg kunne godt finde på at købe den!

  Jeg er mest til billeder i indlægget, tror ikke jeg vil få brugt det med at klikke på dem i bunden, men det er måske også pga. der skal loades lidt mellem hvert billede, måske findes der en smart widget der gør det bedre 🙂

 • Hvor ser du godt ud, har gramset på skjorten i dag, og skal ikke udelukke at jeg kommer tilbage efter den! Mht til billeder, så er jeg også fan af maange billeder! Men jeg synes det fungerede bedre, der hvor man kunne klikke på et link, og så kom alle de ekstra billeder på en gang. Jeg synes det der med at klikke frem og tilbage er lidt irriterende, man er vel en doven bloglæser!

 • Jeg er ikke så meget til, at man skal klikke videre. Jeg tror det er få, som egentlig får gjort det, og så kan det være ligemeget. Så jeg vil hellere have mange billeder i et indlæg! Jeg elsker en masse billeder. Jo flere jo bedre næsten. Så jeg synes du skal droppe det der med at man skal klikke videre, jeg synes blot det gør tingene mere besværligt for os 🙂

 • Det er en rigtig fin måde at gøre det på! Jeg synes, det kan være virkelig irriterende at scrolle igennem et hav af billeder, som mere eller mindre ligner hinanden.

 • @Charlotte – så længe at det ikke er hele indlægget man skal trykke “læs mere” for at få frem, så synes jeg ikke det gør noget. At det kun er flere billeder man skal trykke for at få frem synes jeg fungerer helt optimalt.

 • Så fin! Jeg synes det er en god ide med at man kan selv kan klikke sig videre til flere billeder. Jeg vil dog gerne hvis det kunne blive sådan at den ikke loader hele siden igen når man skifter til næste billede og vil også gerne have en næste/forrige knap i toppen af billederne i stedet for kun i bunden – krav krav krav ;o)

 • Forfan’ Acie, er sgu blevet lidt lun på den skjorte der… Den er sørme lækker! Må ind og se om jeg kan finde den på hjemmesiden, og ellers ind og lure i butikken – der er bare langt til nærmeste Zara (i København) når man bor lang pokker i vold, som mig. 😀

  Du ser godt ud, som sædvanlig. 🙂

 • Jeg synes 3-4 er max tror jeg.. Men det kan jeg også sagtens?? Derefter bliver det bare lidt overkill at have sådan smack i indlægget:)

 • Hej acie. Personligt er jeg ikke så meget til det der “klik-og-se-mere”.. Får ligesom bare aldrig gjort det, men springer bare videre til næste post/næste blog i stedet selvom jeg egentlig gerne vil se det 🙂 Så jeg synes helt klart det ville være bedst med mellem-mange billeder (max. 5-7) og så ingen klik.
  God dag 🙂

 • Anna: super – tak for feedback! U happy, me happy;)

  Anne: Fedt! Og jeg kan sagtens følge det med hverdagsbillederne, men hvad når det er outfits – er det også fedt med masser af billeder af det samme outfit??

 • Jeg er enig med Anna, jo flere billeder jo bedre! 😀 Jeg elsker dine billeder, specielt hverdagsbilleder fra ja… din hverdag! 😀

 • Tak! Skoene er købt på Nelly.com sidste sommer faktisk – og fixet til med lidt DIY. Neglelakken er en hot pink sag fra H&M! 🙂

 • Hvor jeg dog elsker den skjorte in action! Alt for cool. Hvor er skoene fra og hvilken neglelak har du på tæerne? Orange Fizz? 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top