Du læser nu
Retroperspektiv

Retroperspektiv

 Kommentarer (18)
 • Så ka’ Nik og Jay altså godt pakke rygsækken – det her er jo sådan noget man skal vise børne’børne – ikke diamanterne i Onkel Jays halskæde ;-))
  Jeg har faktisk også set lidt på LA for snart maaange år siden nu.. hihi.. på et smut rundt om kloden før mine børn kom til verden – og når jeg sidder og ser på billederne og Hollywood skiltet og husker stemningen og det hele – er det også så mærkeligt at det faktisk er en selv på billederne, ik… Ku’ da være herligt med sådan en ‘tag-mig-tilbage-dertil’ knap på de billeder der er bedst ;-))
  Knus Tina

 • Åh Acie, elsker når du laver de her indlæg.
  – Det føltes som om man er en del af billederne, og faktisk er til stede på billederne.

 • Hvor er det fantastisk, at se og høre dine fortællinger. Nøj hvor ville jeg ikke have noget imod, at det var mig 😉

 • SF er en fantastisk by, du er heldig…. har boet der et halvt år og vil og skal tilbage til foråret 🙂

  Og fedt det indlæg, du er en fantastisk blogger med en fantastisk blog.

 • Åhh dejligt indlæg. Jeg tager selv snart til Cali, når jeg har afsluttet mit semester her i New York. Hvis du har nogle gode tips til LA (restauranter, strande eller bare noget andet lækkert) må du endelig sige til!
  Louise 🙂

 • Åhh jeg vil tilbage til LA!! Billederne er skønne, og jeg får helt løst til at købe den første og bedste billet jeg kan finde, og bare tage afsted!
  /Camilla

 • Hvor er det fantastisk at læse om og kigge på ! Jeg drømmer mig selv helt væk og glæder mig til den dag det bliver mig – for det gør det ! Min lyst til at rejse ud har aldrig været større og du gør den i hvert fald ikke mindre ! 😉

 • Elsker simpelthen at læse med på dine “postkort” (var det ikke sådan det startede) .. men altså måden teksten står på billederne (: Mere af det!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top