Du læser nu
Torsdagshæng på vandet

Torsdagshæng på vandet

Torsdagshæng på vandet

Torsdagshæng på vandet

Torsdagshæng på vandet

Torsdagshæng på vandet

Som i måske har bemærket, så har jeg festlige venner for tiden.. Eller.. Jeg vågnede imorges og havde helt tabt fornemmelse for, hvad dag det er, for de ligner alle hinanden.. Sol, sommer, arbejde og aftenhæng med slænget. I går indtog vi Mälarpaviljongen, spiste rejemadder, drak øl, rosé og grinede i flere timer..Til solen gik ned over vandet, og malede Stockholm lyserød. Og vi til sidst sad pakket ind i tæpper og højt humør i lang lys sommernat. Jo. Det er øjeblikkene, der driver værket – igår var fuld af dem.

Torsdagshæng på vandet

Västerbron og lyserød himmel i baggrunden…

Torsdagshæng på vandet

“stop-nu-med-det-kamera!!!”, hvislede man bag tænderne….

 

Torsdagshæng på vandet

Svenske mænd i sejlersko… tjek.

Torsdagshæng på vandet

Tommen op! Det her er livet! Weeehuuu!

Torsdagshæng på vandet

Meh… lidt random billede.. Svært at fange stemningen. I tried.

Torsdagshæng på vandet

Torsdagshæng på vandet

Gemmeleg.

Torsdagshæng på vandet

Og her er de så… De fineste venner i en stor pærevælling… 10 billeder oven på hinanden.. Adam, Johannes, Fabian, Marina, Sofia, Magnus, Jannike, Axel.. Tænk, hvor heldig man kunne være, at finde sådan nogle som dem. Næsten allesammen var der.. Til torsdagshæng på Mälarpaviljongen. Bortset fra Dan, Calle, Niklas, Kristina og Pelsklingen. Jo. Fin-fine.

Torsdagshæng på vandet

Taget prik midnat…. de lange lyse sommernætter er her!

Torsdagshæng på vandet

 

 Kommentarer (12)
 • Ja, jeg sidder jo også som altid bag skærmen med et smil på læben og klukker lidt af de gode kommentarer… ingen undren herfra over at trøste-købe sko… overhovedet… og dine herlige sommerbilleder og fortællinger får simpelten en til at ønske sig at være Emil fra Lønneberg – lige der hvor Anton siger du-og-jeg-Emil – i skovsøen en svensk sommeraften… eller… måske var det ikke verdens bedste metafor – men mon ikke du ved hvad jeg mener… ;-))) hahaha..

 • Thx ladies – I er altid så søde… På den ene side er det jo skræmmende, at dele med så mange. Men på den anden side, bliver det altid taget helt vildt godt imod, så det er vist slet ikke så farligt:)

  Min læderbasse er en 40!

  Gülcan: tusind tak!!! 🙂

 • hej 🙂
  ville bare lige spørge hvilken størrelse du bruger i din jofama by kenza læderjakke? 🙂
  meget fed blog 😉

 • Jeg er ikke sikker på hvor man skal komme med ros til jeres nyhedsbrev, så nu gør jeg det her. Jeg må sige at i har ramt helt plet med det! Så meget at jeg faktisk overvejer at tage s-toget d. 11. du ved.. bare fordi! Thumbs up – og jeg glæder mig allerede til det næste. 🙂

 • Acie – det bedste ved at følge din blog, er faltisk når du deler ud af dit liv på denne måde 😀

  Jeg elsker din fashion sense, men jeg nyder endnu mere at se billeder og læse inspirerende ord af en ægte livsnyder og globetrotter!

  – Maj 🙂

 • Jeg elsker de her indlæg (eller faktisk alle dine indlæg generelt). De er altid så glade og positive. Jeg får altid er smil på læben og holder hovedet lidt højere. Tak for en dejlig blog!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top