Du læser nu
A Week of Moments

A Week of Moments

A Week of Moments

Mandag kl 18:03 – står i lufthavnen og går ombord i de danske magasiner… kan ikke hukse, om jeg har læst hverken Costume eller Eurowoman – så står det sløjt til. Både for mig og magasinerne.

A Week of Moments

Tirsdag kl 21:17 – har haft en killer dag og er egentlig lidt træt… men rosé og gode venner på Söder er svært at takke nej til, så jeg hopper i pink skjorte, jeans og heels og drøner afsted.

A Week of Moments

Onsdag kl 19:12 – jeg er sen på den…. men med bobler i cykelkurven hjuler jeg gennem byen på tårnhøje hæle… jeg startede dagen med  en tur på Karlbegs Slots forhindringsbane (.. av.. ubehageligt) og har derudover siddet og arbejdet hele dagen.. vi skal grille og senere i byen – tonight’s gonna be a good night!

A Week of Moments

Onsdag kl 21:02 – vi griller og griner i en indergård midt i Stockholm… Grillen laver så meget røg, at der kommer hele 3 bekymrede naboer for at tjekke om der er ild i huset. Det er der ikke, og vi smiler det artigste vi kan, når vi forklarer, at vi såmænd bare griller. Det er jo ejerforeningen, der købt grillen!

A Week of Moments

Torsdag kl 13:14 – sidder og nyder solen i et sløvt øjeblik. Min fotograf har en thing for fugle… vi er begge trætte efter gårdagens grillning-gone-wild og jeg smiler overbærende mens der bliver knipset løs… it’s a bird!?

A Week of Moments

Torsdag kl 13:20 – yay… en is!! Min specialemakker har bildt mig ind, at der er ligeså lidt kalorier i en McDonalds-is (uden snask på toppen self), som i et glas mælk.. så er det jo totalt lovligt! Især når man skal teste den nye McFlurry-variant med kladdkaka.. nom nom nom!!

A Week of Moments

Fredag kl 00:12 – vi har siddet hele aftenen på Mälarpaviljongen og er på vej hjem i en lang lys sommernat.. Og hermed det allersidste billede der blev taget af the black stallion… R.I.P.

A Week of Moments

Fredag kl 20:01 – jeg har været ude de sidste mange dage i streg, og nyder bare, at være hjemme… i fred… med kylling, pastasalat og hjemmelavet pesto. Hurra!

 Kommentarer (16)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top