Du læser nu
Yellow Shoes

Yellow Shoes

Yellow Shoes

Jeg har været ude og spise middag med et par yellow shoes… Italiensk, solnedgang og rosé.. Og gule sko… Ikke dumt! De tilhører redaktør-Katrine og vi har snakket om kommende udgaver af Lookletter. Planlagt indhold, deadlines etc.. Jeg skylder stadig en rigtig introduktion af Katrine – den er på vej. Nu vil jeg tilgengæld læne mig tilbage i sofaen, skrive nogle mails med det ene øje og se Slumdog Millionaire med det andet:) Hvad synes I iøvrigt om Lookletter #1? Feedback modtages med kyshånd og taknemmelighed:)

 Kommentarer (16)
 • okay der måtte google translate lige hjælpe mig lidt 😉 haha, men thumps up.. det er sgu sejt

 • Ej, men det er da dejligt at du kan ‘blende’ godt deroppe uden den store accent – især hvis arbejdslivet og relationerne der også primært er svensk. Min datters fars familie bor i Sverige og vi prøver at lære hende svensk så hun er tre-sproget i en tidlig alder (dansk, svensk og engelsk). For Sverige bliver helt sikkert en af de store samarbejdspartnere for DK i fremtiden, mere end allerede.

  Jeg er vild med LookLetter #1 og glæder mig til at få de næste mange udgaver i min indbakke.

 • Jeg tilslutter mig den rosende skare – det er et rigtigt godt første Lookletter I har fabrikeret! Det er relevant, sjovt at læse og er lækker i designet/layoutet. Det er skønt at få et nyhedsbrev jeg rent faktisk gider at læse! Tusind tak for det.

 • Haha tror kun jeg forstod halvdelen af det svenske! 😉

  Men elskede LookLetter! Fedt med et nyhedsbrev man bruger mere end to min. på at læse. 🙂

 • Mega sej til svensk, det er du Acie 🙂

  PS. Synes også rigtig godt om jeres fine Lookletter!

 • Kamilla: will do! Og tak! 🙂

  Stine: point taken! Vi arbejde så hurtigt vi ku, men vi tager den til efterretning og er ude i bedre tid næste gang!

  Sophie: jag pratar alltid svenska här i Sverige. Iom att Stockholm är ganska långt ifrån DK är det ingen som riktigt skulle fatta om jag pratade danska. Mina kompisar frågar ofta om hur man säger olika grejor på danska – och sen skratar dom, när jag väl har sagt det. Helt sjukt irriterande. Stavningen går sådär, men jag lär mig nya grejor verja dag. Så ja – i Stockholm är jag 100% svensk. Vissa dagar går det jätte bra och andra dagar känns det riktigt tungt och segt – där allt man säger bara blir fel. Dialekt har jag nog också – jag frågade en kompis, som egentligen är från Kanada och som först har lärt sig svenska inom det senaste året; han börjar känna skilnad mellan dom olika svenska dialekterna (t.ex. skånska och rikssvensk). Han sa att min dialekt var svag och att den inte riktigt låt verken dansk eller skånsk. Bara lite bryttning här och där. Mitt profesionella liv är också på svenska – rekrytteringsevents, företagspresentationer, job intervjuar etc etc.. Absolut en uttmaning, men också hyffsat kul – jag gillar ju sånt. Allt som är för lätt blir tråkigt jätte snabbt!

 • Acie.. jeg har tænkt på en ting.. snakker du egentligt svensk når du er sammen med dine svenske venner? eller bare dansk?

 • Fine fødder – nu ved jeg, hvilke farve der skal på mine små neglepus :p
  Og jeg har også kun ros om det fine nyhedsbrev 🙂 Kunne dog godt have tænkt mig lidt bedre varsel angående jeres event, det var for sent at planlægge, når man bor i den anden ende af landet, og ikke bare kan smide alt hvad man har i hænderne (og en pæn donation til DSB) (:

 • Jeg er helt vild med Lookletter #1! I øvrigt må du gerne give Katrine en hel ros for måden hvorpå historien om Looklab og etableringen heraf, er lavet! Det var rigtig sjovt at læse og rigtig dejligt med så mange billeder!

  Kun positive ord herfra! 🙂

 • Hazel, der SKAL jo være børnesygdomme;) De første minutter var der et fejl i linket, men det blev rettet lynhurtigt.

 • Jeg kunne rigtigt godt lide det første nyhedsbrev. Rigtigt flot layout, spændende indhold. Eneste lille miss var, at jeg ikke kunne åbne s-more linket, men det lader jo til at fungere nu.

  I øvrigt fint med den uortodokse farve på tæerne 🙂 Render selv rundt med blåmalede tånegle i øjeblikket.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top