Du læser nu
Sunday Dinner

Sunday Dinner

Sunday Dinner

Sunday Dinner

Jeg har en thing for vintage jakker.. Igår da jeg var på jagt efter en turkis/petroleums-farvet én af slagsen, faldt jeg istedet over denne fine sag.. Very Coco Chanel i tynd lækker uld, med fine kanter og perleknapper… Nææ – den kunne jeg ikke lade hænge, så den røg med hjem. Jeg tænker, at den bliver en stable i den Acie’ske garderobe. Fin til jeans:)  Tilgengæld returnerede jeg to andre ting i et øjebliks voksen-fornuft.. Herunder pæne lilla sko, som klemte lidt på min høje vrist – no go..

Sunday DinnerSunday DinnerSunday Dinner

Do people still appreciate the little english translations at the bottom!? I can’t really tell if they’re just pointless or if people actually lik’em.. Let me knowzzz!

 Kommentarer (23)
 • Jep – de er væsentligt mere behagelige end mine nude palteau-sandaler fra Zara… eller dem i hot pink jeg flashede for nogle uger siden… Kan ikke forstå, hvorfor folk synes det ser ud som om jeg lider? 🙂 Er det ikke bare fordi det er høje hæle, som er skåret ret langt fremme på foden!?

 • Det ser altså ud som om du lider lidt i de sko, på de outfit-billeder, hvor du flasher dem…
  Men jeg kan forstå at det er helt forkert?!

 • I need the translations!!! Don’t stop! You coul probably attract a wider readership by blogging in english, so that’s good for you as well – win win!

 • Hej!

  Min dansk er ikke så godt, that’s why I love your translations!
  Keep em going please!

  <3

 • Jeg elsker jo dine sko, men det gør dine fødder altså ikk, kan man se. De ser forsømte ud….Du må kæle lidt for dem, Acie. De trænger mere end nogen anden kropsdel til looove.
  Kærlig hilsen Husmoderen Dot 🙂

 • You look PRETTY 😀

  PS drømte i nat var jeg til middag med dig, og vi var begge iført gallakjoler. Og middagen foregik i Zoologisk Have. Liiiidt sært alligevel? 😉

  – Mathilde.

 • guld.log; tak:) The jacket ladies slår til igen – gir’ du ik lige lyd, hvis du spotter en pæn turkis blazer;)

  Malene: tak!

  June: har også ledt efter den helt rigtige i laaang tid!

  Camilla: tak!

  Christina: tak!!

  Tina: hehe, you’re so right! De perfekte sko – OD’ede lidt på dem, da de pludselig var over hele blogland, men nu har de fået en revival i Agurkens garderobe:) Og ja – næste event i Jylland. Vi må gå i tænkeboks!!

  Sofie: 350SEK! 🙂

  Julie: Præschizzle!! 🙂

 • Den er da også bare super skøn den her Acie.. 😉 Og med de der sko- behøver man vel næsten ik’ andre… igen-igen en ting online butikken ik’ har på hylden når man draaaaaaaages herude i udkants-danmark… fetans også – man ikke kan komme med jer på tog-tur da, så man lige kunne gøre et pit-stop ved Zara i Staden… hihi… det er ellers en super herlig ide – næste tur må gå gennem Jylland!! 🙂 Og også thumbs up herfra på Nyhedsbrevet – super skønt er det – masser af personlighed og links der bare VIL TRYKKES PÅ ;-))
  Kh Tina

 • Den jakke er vildt stilet! Du rocker den for vildt med jeans og zara shoes:-) Jeg sukker hver gang du popper op med de sko….suk! De er virkelig skønne.
  /Camilla

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top