VA-VA-VOOM! – ACIE
Sunday Dinner

VA-VA-VOOM!

VA-VA-VOOM!

Tara Lynn, Candice Huffine og Robyn Lawley (som også var på april-coveret af Elle France) foreviget af Steven Meisel til coveret af juni-nummeret af Vogue Italia. Va-Va-Voom!! Der er vist efterhånden ingen tvivl om, hvad jeg betragter som kropideal (if there is, så søg på ‘girl-crush‘), men jeg har efterhånden også advokeret en del gange for det mere nuancerede kvindebillede. Needless to say – I love this! Det her cover er jo smokin’!!! Curves are the new black!!

15 kommentarer

 • Nanus

  Acie, det er simpelthen så fint, at du hiver det her emne op nu og da.
  Helt personligt har jeg i dag overspringshandlet fra eksaminerne ved at kigge efter sommerens nye bikini på diverse websites. Nej, hvor kan det være nedtrykkende kun at se den samme modeltype – af den meget slanke slags – i de små stykker stof. Jeg frygter nærmest at tage turen ned til prøverummet!

  Men efter at have kigget på dette fotoshot (og nogle af dine tidligere indlæg af samme emne) sidder jeg og smiler for mig selv. Hvor er det meningsløst og spild af energi at bruge så meget tid på at sukke efter en så uopnåelig krop (for mit vedkommende, så længe det skal være sundt), når den, man nu engang er udstyret med, har SÅ meget smukt og sexet over sig?

  Tak tak tak, fordi du mindede mig om, hvad jeg egentlig skal tage med mig på stranden denne sommer: et stort smil, en rank ryg og masser af glæde over at have en kvindelig booty!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Robyn er så sød og smuk og ligetil… En fælles veninde tog mig med hjem til hende for nogle måneder siden og vi hyggede med pizza og vin – Det må man jo godt når man er plus size model, ikke 🙂 Anyway, hun skrev lige på sin Facebook forleden at hun har brug for så mange stemmer som muligt her: http://www.cosmopolitan.com.au/fun-fearless-females/2011/categories.htm?catid=235

  Måske nogen af Jer kan lokkes til at stemme? Thanks 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har armene så langt over hovedet, pga den forside! Det er simpelthen så stort, curves rock!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig, de ser helt fantastiske ud. Men jeg glæder mig stadig til den dag, hvor det ikke skal påpeges, at man minsandten har brugt plus size modeller (nu mener jeg ikke dig, men bladene der har en tendens til at gøre ekstra meget opmærksom på, at de altså har lavet en serie med plus size model, som om de har gjort sig fortjente til Nobels Fredspris).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Florette

  Super flot men nu har Italien jo heller ikke været kendt for de super tynde piger.. Men utroligt hvilken forskel styling kan gøre når man ser interviewet og så billedet – Is that the same girl?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovis

  Jeg synes, det er en skøn forside og nogle endnu mere skønne damer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et fantastisk billede. Og dejligt at se nogle lidt mere kurvet kvinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Total lækkert cover 🙂 SÅDAN Vouge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super flot cover! Det er skønt når modeverdenen bliver andet end (alt for!) tynde piger:)

  http://carolinecolfelt.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Og jeg tror, at du har helt ret, Acie. I det med at kurverne er det nye. Det går langsomt – mange år endnu – men jeg tror, at det er på vej frem. Bestemt. Og det er sådan en som mig, der har lidt af en spiseforstyrrelse, meget glad for! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw – de damer er da aaaaaaaaalt for lækre. Hmm, måske skulle jeg droppe dagens træning og tage en cocio istedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert cover! Wauw siger jeg bare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lækkert billede og budskab, Acie! Adele er et andet godt eksempel på en lækker (og DYGTIG) kvinde med fine former..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, det er flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sådan et smækkert cover og det samme er billederne inde i. Hep hep for former siger jeg bare! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Dinner