Du læser nu
Weekend Bag?!

Weekend Bag?!

Weekend Bag?!
Åh – gammelt billede af en træt og forkølet lille panda, der skulle hjem fra Købehavn.. Suk.. Hursomhelst – som I måske har bemærket, så rejser jeg en del. 17 flyvninger er det blevet til i 2011 so far… Frem og tilbage, ud og hen. It’s my thing. Derfor er jeg også kommet til den konklusion, at det er – intet mindre end – major fail, at jeg ikke har en ordentligt weekendtaske. Nøj, hvor kunne sådan én være rar. Jeg har dog ingen idé om, hvor jeg skal hverken starte eller stoppe – nogen, der har erfaring med pæne weekendtasker!? Help!!! Råd modtages muhcos gerne!

I desperately need a weekend bag – I travel so much, and it’s so stupid that I don’t have one.. any suggestions!?

 Kommentarer (21)
 • Har selv en sort læder weekend taske fra Bon Goût, som er super lækker og var ikke mega pricy. Så kan varmt anbefalde det mærke. Ellers ved jeg at Tiger of Sweden laver nogle lækre weekend tasker, som var på ønskeliste inden jeg fik den anden. Der er enormt mange på markedet, for mig handlede det om at sætte nogle kriterier som SKULLE overholdes, så som størrelse og skulderhank, og så bevægede jeg mig ud til jeg fandt en i god kvalitet, kan var til at betale!! Så det er nok bare at kaste sig ud i weekend taske junglen 🙂

 • Jeg synes, at Longchamp laver lækre læder weekendtasker og ellers Tiger Of Sweden til herre. De er også ret fine. Hvor de ligger prismæssigt ved jeg ikke helt, men tror ikke, det er så galt 🙂

 • Acie – har du nogensinde lavet en L.A-guide? Hvis ja, vil du så ikke sende mig et link til den?
  Har forsøgt lidt forskelligt i søgefeltet, men kunne ikke finde nogen..

  På forhånd tak! 🙂

 • Har selv en i rødt læder fra mærket Bon Goût. Den er helt enkel og pæn og meget rimelig i prisen 🙂

 • Kan være jeg spørger lidt dumt (hvis dette er tilfældet bukker jeg mig i støvet) 🙂

  Men hvorfor rejser du så meget?

 • Red|Green har virkelig den lækreste weekend-bag i kernelæder.
  Det er godt nok en herretaske – men jeg synes den er helt fantastisk. Ellers har Adax også lavet en karamel-sag i slidt læder. Den ville jeg bestemt heller ikke have noget imod at eje..

 • Hmm. Køber selv weekend-bags når jeg er ude at rejse og alle mine indkøb ikke kan være i den kuffert jeg drog afsted med. Min bedste weekend taske er (fra en tur til San Francisco over New York mens dollaren var under 5 kr, såeh…) en lille kabine kuffert der er ret let, kan lynes ekstremt meget ud og racing green, hvilket åbenbart ikke er folks favoritfarve på kufferter, så jeg kan spotte den på laaaaang afstand.

 • Hej Acie, Samsonite har lige lanceret en ny ultralet kuffert serie. Der er både håndbagage størrelser og større til lange ferier 😉 De kan stærk anbefales!

 • Har en chokolade-brun sag fra Mulberry. Den var godt nok pretty expencife, men jeg bruger den til alt. Familie ture, som håndbagage til flyve-weekender, sportstøj o til nætter hos kæresten 🙂

 • Min bedre halvdel har fået en super lækker en fra Birger C i julegave. Den ligger vist på 1.500-1.800, men den er så i kraftig stofkvalitet m. hul og smarte detaljer. Den er altså guld værd her.

 • Altså, der findes jo et utal af lækre weekendtasker og jeg kunne smide de første ti link efter dig med labre design modeller af slagsen…..Men jeg har på fornemmelsen, at du måske hellere vil bruge dine penge på stilletter, rosé, rejemadder og Pixelstein…..?

  Indtil du bliver rig og berømt, kan det derfor anbefales at kigge i lidt herrebutikker:) Erfaringen har sagt mig, at priserne generelt er lidt lavere dér, og her er ofte en god del lækre, enkle læder tasker. Jeg har købt min seneste i sort vasket læder fra Royal Republic´s herrelinje, mener den kostede 1000,- og det er sagtens muligt at finde nogle i lavere prisklasser, alt afhængig af materiale. (Vores pusletaske er ligeledes en kanvas-weekend-taske købt i herre afdelingen i Magasin;-)….)

 • Åh ja, jeg kunne også bruge et godt råd om weekend tasker, er selv skilsmisse barn, så en stor taske er et lidt must… lige nu bærer jeg rundt på en Alka taske 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top