Du læser nu
Badedyr

Badedyr

Badedyr

Ahhh – sikke en herlig eftermiddag/aften ved vandet… jeg havde desværre kun mit mobilkamera med, men fik alligevel snapshottet lidt hist og her. Af hensyn til dem, der måske ikke lige føler for, at få deres aften forstyret af en let-påklædt agurk, får I dem altså i mini-format 🙂 Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen og se landskamp – Finland  // Sverige.. Jeg hepper på Olof Mellqvist!

 

Badedyr Badedyr Badedyr Badedyr

Badedyr Badedyr Badedyr

Spent the  afternoon by the water.. Yippiiiie!! The weather’s been amazing and I took the first swim of 2011 – good stuff!

 Kommentarer (17)
 • Hej Acie

  Er hel vild med dine små billeder, modsat andre kan jeg forstå?!?

  Vil faktisk rigtig gerne høre, hvordan du laver dem “clickable”…? :0)

  Hvilket program anvender du til det?

 • Jeg er absolut heller ikke flov – au contraire, vil jeg næsten sige:) Ellers havde jeg da ik lagt billedet på nettet! Men folk har forskellige grænser og det skal respekteres… Især online! Jeg vil aldrig støde eller genere nogen, og blufærdighedsgrænser er fundamentale og forskellige. Derfor lod jeg folk vælge selv:)

 • guld.log: ha – why am I not even surprised!? 😉

  Stine K.A.: yiiir!

  Lise’ness: ahaaha – thx!! 🙂

  Tina: tak!! Der var ellers færrest der ville vinde mine – tænkte, at folk syntes de var kedelige. Men jeg er godt tilfreds! 😀

  Caroline: thx:)

  Guapizimo: det så også virkelig cute ud i virkeligheden og jeg fik nærmest skæld-ud over, ikke at have det rigtige kamera med, haha..

  Merete: det var også rigtigt rart:)

  Anonym: haha – hvor godt! Send mig endelig et billede af dem in action, når de er kommet 🙂

  Mia: Det er ikke så tit, jeg bliver kaldt smuk – but it’s niiiice. Tak;) Kjolen er fra H&M – den kostede ingenting og er sådan en strandsag. De burde have den nu!

  Line: jeg var ambassadør for deres kampagne for noget tid tilbage – jeg udloddede 3 i en konkurrence og fik selv et par. Win. De fåes på nikes hjemmeside, ja!

 • Hej smukke Acie!
  Har lige nogle spørgsmål 😉
  Hvor er den flotte, flotte kjole fra? Den er så lækker!
  Og, den mande-fod, der er ved siden af dig i bikini – er det din bedre halvdel? 😉 😉

 • JAAAAAAAAA! Mand, hvor glæder jeg mig endnu mere til at modtage ACIE-sneakers nu. Havde faktisk glemt alt om dem – men jeg vandt jo… 😀 Og hvor ser du altså flot og slank ud – på den helt rigtige måde!

 • Ahh…hvor ser det bare dejligt ud, selvom billede kvaliteten er som den er, drømmer man sig selv væk. Så fin lyserød kjole : )

  -Merete
  asinstyle.blogspot.com

 • Jeg syntes nu at du er temmelig meget beach babe 😀
  Og jeg er tro læser her på bloggen, men tænkte at jeg bare lige ville give min mening 😉 Jeg er (personligt) ikke så vild med at billederne er små og nedenunder. Jeg ved godt at du her siger at det er fordi at du vil “forstyrre folks aften med en let-påklædt agurk (XD)

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 • Lige i det her tilfælde ser jeg helst, at folk selv vælger aktivt om de gider se mig i bikini – det er jo unægteligt et lidt bold move, men dem der helst er fri, kan jo bare lade være med at klikke:)

 • Årh sødt svanebillede:-)

  Jeg vil også have Acie sneakers. Så må du få min gamle didgeridoo…? Jeg lærer gerne fra mig, da jeg faktisk kan klemme et par enkelt ur lyde ud af den;o) (eller kunne engang i hvert fald)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top