Du læser nu
Lunch Time

Lunch Time

Lunch Time

Lunch Time

Ahh, suhsi og solskin – hvad mere kunne man bede om?! Det er helt fantastisk vejr og enormt varmt idag… så tempoet er ikke så højt – tilgengæld har vi snart kurs mod Fredhälls klipper og årets første tur i vandet.. Juhuu!! (sikke jeg kan juble idag, hva’?!)

Lunch Time Lunch Time Lunch Time

 

 Kommentarer (11)
 • Hej smukke Acie!

  Jeg har egentlig længe gået og tænkt på, hvor høj du egentlig er? 🙂

 • June: Det var slet ikke så koldt faktisk:D

  Katrine Anna: haha – hvor crazy! og tak!

  Michelle: min privatøkonomi holder jeg privat:)

  Louise: Hehehe… Sorry! Det regner også her idag:)

  Malsen: det er var super rart faktisk!!

  guld.log: uh – thx! Hvordan ser kjolen ud?? Og hvad er du til – må lige gå i tænkeboks! Og jep – striben er blå. De er fra H&M og vist på udsalg på hjemmesiden lige nu:)

  Camilla: tak!

  Julie Sophie: Tak – de er fra H&M! 🙂

  Cassandra: Gina tricot! 🙂

 • Fin top og lækre sko, hvor er det fra?
  og Oj Sushi! mums, jeg skal have sushi på fredag med et par tøser så nu glæder jeg mig endnu mere efter det billede.

 • Sikke dog nogle labre agurke stænger! Ikke mindst pga skoene:-) De er fine! Er striben blå? Det er svært at se:-) Du, der jo er så god til sko, må rigtig gerne hjælpe en fortabt Guldsen. Mangler desperate et par til ny kjole og barnedåb….suk. Du har så mange fine. Troede et kort øjeblik, det skulle være de lilla fra Zara. meen. Nej….

 • Jeg er virkelig overrasket over hvor mange der allerede er hoppet i det kolde vand 😀 Tror dog stadig jeg holder mig til bruserens varme vand 😉 Og super lækre billeder 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top