Du læser nu
Hovedløs

Hovedløs

Hovedløs

Mens min krop forcerer dagen, ligger mit hoved blødt hjemme på puden og indhenter mange timers tabt søvn.. I wish… Er simpelthen så træt (igen) idag – heldigvis kommer, der nogen og laver middag til mig senere. Skal bare ligge på sofaen og kommandere, mens andre svinger gryderne i mit køkken.. Win med win på. Risotto. Nom. Og yes – de nye sko agerer trætheds-camouflage. The Acie-Trick.

Hovedløs

Hovedløs

Hovedløs

 

 Kommentarer (28)
 • Jaaa på eventyr med Acie:-D Det glæder jeg mig meget til!!
  Jeg håber du får slappet lidt af i pinsen, selvom den står på Looklab event og sikkert også meget andet.
  /Camilla

 • Ej hvor spændende! Tillykke med det, sikke en chance at få:)
  Jeg har i går tilmeldt mig Looklab friends, så jeg har ikke fået det seneste nyhedsbrev:)

 • Kære Acie – varme tanker også herfra – glæder mig til at komme med på dit næste eventyr her fra den anden side af skærmen!! 😉
  Knus Tina

 • Og det jeg egentlig ville sige med min halve roman var: du er ikke alene, men lige om lidt går det garanteret bedre 🙂

 • Lige et virtuelt kram fra mig også. “Spredt lidt tynd” dækker også meget godt, om end af helt andre grunde… Klogt af dig at have fundet nogen til at lave mad til dig – stod selv i køkkenet for et par timer siden og lavede pizza og følte mig meget domestic og overskudsagtig osv., havde set sådan et fancy tip om, at hvis man ikke har pizzasten, kan man bare forvarme bagepladen, og så skulle de fungere på lidt samme måde, så det gjorde jeg. Og da jeg så hev bagepladen ud af ovnen og skulle have pizzaen over på den, var den lidt for varm, så jeg måtte bruge to grydelapper. Da jeg så endelig fik pizzaen over på pladen… tabte jeg hele lortet på gulvet! Havde lyst til at sætte mig ned og tude altså! Men ja ja, sådan kan det jo gå. Better times ahead.

 • Det skal nok gå det hele – du er sej, smuk og et forbillede for ambitiøse kvinder (ja intet mindre!) Held og lykke med specialeaflevering, visum, job, osv. og tænk på din lille nevø – han er jo vild med dig uanset hvad du præsterer! Tak for en dejlig blog.

 • Hvis I har brug for en looklab-piccoline henover sommeren, så skriver du bare! Kunne godt lyde som om du/I kunne bruge lidt aflastning.

  Mange hilsner fra Mette

 • Hej Acie.
  Vil bare lige komme med et lille søvnløshedstip: Det jeg har fundet der virker bedst for mig er lydbøger på iPod’en. Som du skriver er det ofte tanker og bekymringer som man alligevel ikke kan gøre noget ved nu og her som holder én vågen, og en snakkende stemme med en historie virker rimelig effektivt indtil kroppen så falder til ro og i søvn…

  Kan jo være det virker for andre end mig 😉

  Kh Mette

 • Hvad str er dine Rayban Aviator? 😀 M eller L? jeg har lige modtaget et par i str M, men synes de er så små 🙁

 • …og vi (jeg) glæder mig til at følge med i endnu et af dine eventyr.
  Du camouflerer nu dit trætte hoved godt. Skoene er skønne og det er du også…..vi overlever et indlæg eller fem mindre, hvis det betyder du får hvilet hovedet og gør klar til flere eventyr at dele med os 🙂

 • Arhmen, DE er da mindst ligeså flotte de der sko! 🙂 Keep your head up – Your mama probably said there’ll be days like these.. bare for at bruge en god gammel kliché 😉

  – Sidsel

 • Nøøj nogle lækre sko 🙂 Og det lyder som at du burde tage nogle dage til et spa hvis du kan presse det ind og slappe lidt af 😉

  xx Seph

 • Acie, jeg MÅ og SKAL eje de sko. De er jo for lækre!! Har du ikke en hjemmeside på dem? (Hvad måtte du egentlig give for dem)?
  Og hey.. Keep smiling girl – det hele falder jo på plads før eller siden! 🙂

 • Jeg synes nu altså du ser skøn ud alligevel 🙂
  Læser selv til eksamen – så ved, at man får sovet for lidt,
  med et resultat i at man ikke gider ret meget om dagen..

  – Julie

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top