Du læser nu
19.03.2013 // TRAVELLING SOULS

19.03.2013 // TRAVELLING SOULS


Jeg hørte noget meget klogt (?) forleden – en fyr der sagde, at det næsten var som om sjælen ikke rigtigt kunne følge med, når man flyver. Det går så hurtigt, at man fysisk ankommer lang tid før man gør det mentalt. Det føles rigtigt. Mentalt ligger jeg stadig på en alpetop og sipper Orangina – fysisk er virkeligheden en helt anden og langt mindre feelgood-agtig. Suk.

 Kommentarer (0)
 • gid jeg engang kunne få et job, hvor jeg rejste så meget. det må være helt fantastisk (og også hårdt selvfølgelig, men forhåbentligt mest fantastisk).

 • Hej Emilie

  Naah – har flere gange opponeret mod modeblogger-prædikatet, og det vil jeg gøre igen nu:) Er selvfølgelig ked af at du synes jeg er kedelig, men der er så mange gode blogs derude at jeg er sikker på at du kan finde inspirationen andetsteds:)

  God vind
  Acie

 • Hej Acie! Jeg har fulgt din blog i omkring et år, men jeg synes på det seneste at den er blevet lidt kedelig. Jeg håber ikke at du bliver sur, men jeg mangler nogle flere outfits billeder (og gerne nogle stykker), det er vel trods alt en modeblog?

  E

 • Tror det afhænger af, hvor man flyver hen 🙂 Havde feks ingen problemer med at få sjælen med til at forlade kolde København for at flyve til Barcelona forrige fredag, men det er som om den har haft lidt svært ved at forlade 23 grader og høj sol (sjælen vågner hver morgen og er klar til at iklæde sig sandaler og pang-farvet sommertøj, og så bliver den meget overrasket, når den ser ud af vinduet på et sneklædt Kbh! :-))

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top