Du læser nu
21.03.2013 // BACK TO REALITY

21.03.2013 // BACK TO REALITY

21.03.2013 // BACK TO REALITY
Slut med super-fleksibelt skiundertøj, bløde huer og sol på næsen – hverdagen har meldt sig igen, og jeg er tilbage på hæle og jeans. Ak ja. Sådan her ser jeg (næsten) ud idag. Leostøvlerne drømmer jeg kun om. Hvis ikke Laus og Chris havde så forbandet små fødder, havde jeg rullet én af dem, men altså – det ville jo være pointless.. Så istedet har jeg mine Basley’er på. Dem har I bare set så meget, så jeg tænkte, at forandringen nok var kærkommen – jeg er jo sådan et vanedyr, ved I.

1. Imaginære leostøvler fra Zara (lignende her) // 2. Lyseblå herreskjorte fra Topman // 3. Balenciaga Velo // 4. Rayban Wayfarer, large // 5. Bordeauxfarvet frakke // 6. Navy toogoodtobebasic cashmere-tørklæde // 7. gaaamle ripped jeans – jeg er begyndt at værdsætte hullet på knæet igen:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top