Du læser nu
26.03.2013 // ALL THINGS GOOD

26.03.2013 // ALL THINGS GOOD

26.03.2013 // ALL THINGS GOOD
…. kommer til those who wait. Det krævede alt hvad jeg havde af rygrad og selvkontrol, at lade være med at klikke infamous Isabel Marant-støvler hjem. Så snart vi passerer den forkerte side af 5000kr (ok.. langt før, faktisk.. men for nu at konkretisere) kræver min fornuft, at køb har “till death do us part”-potentiale, og omend jeg prøvede at overbevise mig selv om andet, så staver frynsede/ponyhårs-befængte wedges bare ikke k.l.a.s.s.i.k.e.r. Fordømt. So I didn’t. Klappede pænt de andre pigers, sukkede længselsfuldt og mindede mig selv om, at man kunne få virkelig meget rejse for den slags penge. Og så skete det – venligtstemte highstreet-guder har langt om længe fået kastet et decent alternativ på banen, og jeg klikkede dem fluks hjem efter Frk Krogh viste frem på Instagram. Klik. Klik klik klik. Det var let. Jeg tænker, at en gang sort narvsværte vil gøre underværker. Intet mindre.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top