Du læser nu
30.03.2013 // MORE BAG LOVE

30.03.2013 // MORE BAG LOVE


Jeg har allerede fablet om den maaaaange gange, og nu har vi langt om længe fundet hinanden. Skulderstrop, lækker i kvaliteten og den perfekte in-between størrelse til os, der gerne slæber rundt på spejlrefleks, pung, kalender, nøgler, mobil(er), iPads og what not. Og jeg er jo ellers ikke en taskedame, men lige den her, var jeg ikke et sekund i tvivl om. Perfect! Find den hos LeoWulff HER!

 Kommentarer (0)
  • Jeg har den også, købte den i dimmisionsgave til mig selv da jeg blev uddannet sygeplejerske – og jeg lover dig i bliver gode venner 😉
    Det er den perfekte hverdags-arbejds-taske størrelse imo – den hænger trofast på min arm hver eneste dag. Den er så lækker.. Jeg er forelsket <3

  • Ååååh, så fik du den. Jeg sukker SÅ meget efter den, og jeg har fablet om den lige siden Guld.log flashede den for første gang. Jeg er SÅ forelsket i den og jeg VIL eje den en dag. I must.

    Nu kan mit hjerte så sukke lidt mere efter den hver gang du flasher den på bloggen. Suk. Med sukker på.

  • Den er så perfekt! Jeg har også luret på den et stykke tid, men den blev udsolgt inden jeg kunne bestemme mig. Sjovt nok husker jeg den som dyrere 😀 Må hellere hapse den denne gang.

  • Den er så fin! Jeg var så heldig at købe den tilbage i december med et marche marche kode. Er så glad for mig, så det er jeg sikker på, at du også bliver for din:-)

  • Nøj, den er lækker! Må kraftigt overveje. Virker som den perfekte størrelse! Glæder mig til at se den i aktion 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top