04.04.2013 // POSTCARDS - Acie

04.04.2013 // POSTCARDS


Glimt fra livet under palmerne… Jeg har ikke drøn mange spændende anekdoter at fortælle, for jeg laver (quite frankly) ikke ret meget andet end at ligge på en solstol og drikke mojitos, vende siderne i min bog og vippe med tæerne til musikken i mine ører. I forstår – en actionpacked eksil-tilværelse, altså. Men men – billeder siger vel også mere end 1000 ord, er det ikke sådan man siger!?

0 kommentarer

  • Nå, ok så. Jamen, jeg daffer da bare i seng så, og står op i morgen kl 06.00 og skifter ble og mader barn og pakker taske og pakker mig ind i hue og halstørklæde og tramper i pedalerne i stiv modvind og tager på job, og voldtager computeren og indtager frokosten foran selvsamme, tørre sved af panden og cykler hjem igen, og henter barn, og laver mad og …..nå ok, ikke så eksotisk? Du er heldig. Og lidt tarvelig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top