04.04.2013 // POSTCARDS – ACIE
04.04.2013 // DINNER

04.04.2013 // POSTCARDS


Glimt fra livet under palmerne… Jeg har ikke drøn mange spændende anekdoter at fortælle, for jeg laver (quite frankly) ikke ret meget andet end at ligge på en solstol og drikke mojitos, vende siderne i min bog og vippe med tæerne til musikken i mine ører. I forstår – en actionpacked eksil-tilværelse, altså. Men men – billeder siger vel også mere end 1000 ord, er det ikke sådan man siger!?

Skriv en kommentar

 • Anna

  Glæder mig og tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan skrive er helt post, når jeg kommer hjem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nå, ok så. Jamen, jeg daffer da bare i seng så, og står op i morgen kl 06.00 og skifter ble og mader barn og pakker taske og pakker mig ind i hue og halstørklæde og tramper i pedalerne i stiv modvind og tager på job, og voldtager computeren og indtager frokosten foran selvsamme, tørre sved af panden og cykler hjem igen, og henter barn, og laver mad og …..nå ok, ikke så eksotisk? Du er heldig. Og lidt tarvelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ser skønt ud. Vil du smide et link til hotellet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mmmh, det ser sgu lækkert ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

04.04.2013 // DINNER