Du læser nu
15.04.2013 // MISSED OUT

15.04.2013 // MISSED OUT

15.04.2013 // MISSED OUT

Jeg gad godt, at jeg havde spottet den her læderjakke FØR den blev udsolgt. Det gik vist rimelig hurtigt, but still… Den er virkelig pæn. Og virkelig billig. H&M gør det igen. Kan godt lide lynlåsene der er tilpase grove og de vatterede detaljer.. Jeg må sidde klistret til skærmen i håbet om, at der kommer nogen retur – er der nogen af jer, der kan huske hvordan det nu lige er med returvarer online? Hvad dage/tidspunkter de kommer på? Jeg ved der sidder nogle garvede H&M-rotter derude! 😉

 Kommentarer (0)
 • Nu ved jeg ikke hvilken str du søger, men der er et par i str. 42 i hellerup, waterfront, og jeg synes altså at de er lidt små i det 🙂

 • Hej Acie 🙂
  Var i Rødovre centrum i dag, ved ikke om du kommer der, men de havde massere hængende, i alle str. 🙂

 • Er sikker på, at det var den jo så hænge i H&M på Fisketorvet her til aften. Tjekkede ikke lige størrelser, men der hang mere end en, så det kunne jo være, du var heldig, hvis du tog turen derud 🙂

 • Hvilen str. søger du? Jeg har en der skal returneres, ellers kan jeg kigge efter den 🙂 Arbejder i den inde på strøget (Amagertorv) 🙂

 • Jeg bor i Holbæk og købte den i lørdags. Måtte desværre returnere den idag, da den sidder dumt bag på mig. Men de havde mange tilbage stadigvæk, hvis det er til nogen hjælp 🙂

 • Jeg har faktisk lige købt den i dag. Tøffede bare lidt rundt og faldt over den. Prøvede den sådan lidt for sjov. Og så var den helt perfekt. Købte den i H&M i Helsingør, hvor der stadig var tilbage af alle str. 🙂

 • Hvis du orker turen, så hang der et par stykker i HM ved Riis-sko – den tæt ved Magasin – i lørdags.

  God jagt 🙂

 • Prøv at smut i H&M i Rødovre Centeret, der var virkelig masser af dem i lørdags, så mon ikke der stadig er det!?

 • Engang var det altid tidligt om morgenen man kunne være heldig, men nu er det vist lidt som vinden blæser nogle gange. Dog stadig overvejende om morgenen 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top