Du læser nu
17.04.2013 // OOTD

17.04.2013 // OOTD

1. Vero Moda Wonder jeans // 2. T by Alexander Wang tee // 3. H&M jacket // 4. Daniel Wellington Classic York Lady // 5. Balenciaga Velo // 6. Isabel Marant Basley boots

Jeg er VILD med det her vejr. No really. VILD. Jeg har ikke jakke på (.. ehr jo.. men altså.. ikke sådan en stor ulden én). Jeg er klar over, at det er at udfordre skæbnen unødigt, men jeg kunne altså ikke lade vejr være. Jeg er ikke helt klar over, hvordan det skete, det der med at foråret kom overnight, men jeg forsøger at minde mig selv om det nødvendigvis betyder, at det også kan gå igen. Ligeså hurtigt som det kom. Meh. Gid det dog ville lade være.

 Kommentarer (0)
 • Hej Acie,
  Jeg ved ikke om du har været så heldig at få fingerne i en af læderjakkerne fra H&M, ellers er der masser her i byen. Jeg kan evt. sende den til dig?

 • Kan du sige noget om, hvordan Vero Moda buksernes pasform er?
  Jeg er en str. 40 for neden, så jeg er altid på udkig efter jeans der er “curve hugging” med stretch i, men uden at være FOR stretchy – hvis du kan følge mig 🙂 Indtil videre har jeg dog kun haft held med J Brand, som jo er reeet så pricy.
  De her ser rigtig fine ud – og prisen er tilmed helt rigtig!

 • Kan du sige noget om, hvordan Vero Moda buksernes pasform er?
  Jeg er en str. 40 for neden, så jeg er altid på udkig efter jeans der er “curve hugging” med stretch i, men uden at være FOR stretchy – hvis du kan følge mig 🙂 Indtil videre har jeg dog kun haft held med J Brand, som jo er reeet så pricy.
  De her ser rigtig fine ud – og prisen er tilmed helt rigtig!

 • Bliver mere og mere varm på de der sko – hvis dog bare sålen havde været samme farve som skoen! FORSTÅR SIMPELTHEN IKKE DEN DER FAKE HUDFARVE-SÅL 😀

 • Sjøst, det er SÅ rart med lunere vejr! Jeg har heller ingen jakke på i dag og jeg har endda åbne sko på! Toppen at cykle ind over København i morges i solskinsvejr – bliver endnu dejligere hjemad om et par timer 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top