22.04.2013 // 6 VI KA' LI - Acie

22.04.2013 // 6 VI KA’ LI

Billede fra No 17 // Kobberpendel fra ILVA // Spejlsæt fra IKEA // Æske fra Stilleben // Østerbro-plakat fra Kortkartellet // Colorcarpet fra HAY

… og når jeg skriver “vi”, mener jeg naturligvis “mig”.. Var i IKEA (igen) i weekenden, og den slags fremprovokerer jo altid lysten til at blive færdig med lejlighedsprojektet. Omend jeg godt ved, at det aldrig sker. Både fordi jeg er meget meget langsom, men også fordi jeg har meget meget svært ved at committe mig til bolig-stuff.. Ikke destomindre drømmer jeg lige nu om disse 6 ting. Og kan vi lige allesammen klappe mig på ryggen for at ikke én af dem er hvid?! Why thank you. I’m working on that.

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top