30.04.2013 // CARIN WESTER BOMBER ON A BUDGET - Acie

30.04.2013 // CARIN WESTER BOMBER ON A BUDGET


Alle de rigtige har den. For den ER pæn. Ligegyldigt hvordan man vender og drejer den. Bomberjakken fra Carin Wester. Da jeg var i Malmö i weekenden spottede jeg imidlertid noget svært ligndende i Lindex. Til en betydeligt bedre pris. Ret sej, hvis man spørger mig. Og jeg kunne godt have været fristet, men besluttede – i et klarsynet øjeblik – at én bomber måtte være nok personlighedssplittelse i mit skab. Er andre derimod fristede kan I finde den lige her 🙂  

Pics: Stockholm Streetstyle & Stylejunkie

0 kommentarer

  • årh den er jo enormt pæn, men nu hvor du skriver om personlighedssplittelse på tøjfronten, så må jeg nok også hellere lade vær! pencilskirts and bomber? – guess not.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top