Du læser nu
04.05.2013 // RAYBAN WAYFARER 2140

04.05.2013 // RAYBAN WAYFARER 2140

04.05.2013 // RAYBAN WAYFARER 2140
Nogen havde bemærket at jeg var blevet enormt glad for mine Rayban Wayfarers, som jeg købte på Gran Canaria. Enormt glad, som i: can’t leave home without them. Og så skrev de og spurgte om jeg havde lyst til et par til. Jeg vaklede et øjeblik – for jeg ønsker mig jo også lidt disse. Men men – jeg er jo god til det der med at købe de samme items i flere forskellige farver, så hvorfor ikke fortsætte trenden på solbrillefronten? Som sagt, så gjort – og igår landede disse altså på mit skrivebord. Perfect timing, nu hvor foråret (sommeren?!) endelig er kommet til København.

Modellen er den klassiske Wayfarer model (som har nummeret 2140), og jeg har valgt den største linestørrelse (på begge par), som er 54mm…

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top