09.05.2013 // RAYBAN GIVE-AWAY - Acie

09.05.2013 // RAYBAN GIVE-AWAY

09.05.2013 // RAYBAN GIVE-AWAY

Det er fridag, solen skinner, jeg har sovet længe, træerne er lysegrønne og der er egentlig al mulig grund til at være en glad dame – så hvorfor ikke dele glæden med jer?! Jeg udlodder i samarbejde med SunglassesShop.dk et par valgfri Raybans (dog ikke de polariserede) til én heldig vinder. For at vinde skal I blot skrive “Enter Acies giveaway” på SunglassesShop Facebook og smide et link til det par I drømmer om her i kommentarsporet. Easy as that. Hvis det var mig der vandt tror jeg at jeg ville nappe det her par. Eller det her. Haps haps.

Hav en forrygende fridag derude! 😀

Konkurrencen er afsluttet og vinderen har fået direkte besked.

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top