Du læser nu
10.05.2013 // ZARA TWO-TONE JEANS

10.05.2013 // ZARA TWO-TONE JEANS

10.05.2013 // ZARA TWO-TONE JEANSAhh… Jeg nyder en fridag i dag – hele 4 dages weekend! Eller… Jeg sad egenetlig og arbejdede det meste af dagen igår, men dog på altanen, og så føles det ikke helt så slemt. Og når nu alt er lukket alligevel, så gjorde det ikke så meget – så kunne jeg (med god samvittighed) bruge dagen idag på at slendre rundt inde i byen… Jeg var så ikke den eneste, der havde fået den idé. Nuvel. Med hjem kom disse jeans. Jeg har jo næsten ingen jeans (… host), så hvorfor ikke tilføje endnu et par til samlingen?! Disse adskiller sig med den ret cool to-farvede detalje og en god sommerlængde – og så stod de i sølle 299kr, så altså.. Couldn’t help it. Find dem online HER. Og GIF’en? Jaja – man har jo kun den sjov man selv laver 😉

 

 Kommentarer (0)
  • Jeg går lige bestilt dem hjem efter at have set dem her 😀 Endte med at købe min normale størrelse, og de er en smule store i det, på mig i al fald. Men det er måske også fordi der er lidt stræk i dem, så de kan udvide sig lidt i løbet af dagen, så de passer fint med et bælte. Håber det kan hjælpe dig.

  • Hmm..Tak for svar. Er stadig i tvivl om størrelse, men det er jo ikke dit problem.. Tak for inspirationen til gengæld..:-)

  • Hmm… Mjo mja.. Er i tvivl.. Er altid en 40 i Zara jeans, men disse var kun tilbage i 42. De er for store (så jeg skulle nok have haft den sædvanlige 40), men jeg går lige og overvejer om de er SÅ meget for store, at jeg ikke kan se igennem fingre med det eller om jeg bare skal satse på at spise nogle flere is, så min røv vokser…

  • Fede jeans. Er ikke den store jeans pige længere, men mon ikke der skal genoptages med disses? Hvordan er de størrelsesmæssigt? Små, som Zara plejer at være? (De skal nemlig klikkes hjem via nettet..)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top