11.05.2013 // LEO FRAKKE & ASOS ESPADRILLER - Acie

11.05.2013 // LEO FRAKKE & ASOS ESPADRILLER

11.05.2013 // LEO FRAKKE & ASOS ESPADRILLER

11.05.2013 // LEO FRAKKE & ASOS ESPADRILLER

11.05.2013 // LEO FRAKKE & ASOS ESPADRILLER

Kirsebærtræerne blomstrer rigtigt i blogland, huh?! Nuvel… Jeg har aldrig været bleg for at iføre mig lemminghatten, og ej heller i dette tilfælde, så jeg har også indfundet mig under et par kirsebærtræer og trukkket foråret helt ned i lungerne. Ikke ringe, hvis I spørger mig. Det er jo en kort glæde, den med kirsebærtræerne, så det gælder jo om at udnytte den til fulde, så længe den er her. På mig havde jeg epsadriller fra ASOS (… som jeg knus-elsker.. Hej sommer!), wonder-jeans fra Vero Moda, striber fra Gina Tricot, leopardpletter fra H&M, taske fra Balenciaga og sunnies fra Rayban.

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top