Du læser nu
12.05.2013 // ZARA PONY LOAFERS

12.05.2013 // ZARA PONY LOAFERS

12.05.2013 // ZARA PONY LOAFERSFor nu lige at blive i lemmingrollen, tænkte jeg, at jeg lige ville vise de infamøse pony loafers frem, som de ser ud hjemme hos mig. Jeg klemte på dem i Paris. Rynkede på næsen. Fnyste. Tænkte, at alle de andre var totalt fjollede. Gik i cirkler et par måneder. Og så var det ca. da Lily (efter omkring 3 P2’ere og nogle glas vin) bedyrede at “jeg var altså også i tvivl – men nu går jeg ikke i andet. De er FANTASTISKE”, at jeg måtte erkende mit nederlag. Sandheden skal man jo høre fra børn og fulde folk. Så her er de altså. De har allerede været i aktion, hence, den lidt nudsede sål. My apologies. Nogle gange kan man jo bare ikke vente 😉

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top