Du læser nu
12.05.2013 // PINK NEON ESPADRILLER

12.05.2013 // PINK NEON ESPADRILLER

12.05.2013 // PINK NEON ESPADRILLER

12.05.2013 // PINK NEON ESPADRILLER

12.05.2013 // PINK NEON ESPADRILLER
Woot. Så bliver det dårligt mere forårsagtigt, hva’?! Eller. Jeg burde måske lige have toppet hele scenen med en pastelfarvet trøje (guderne skal vide, at jeg har et solidt arsenal at vælge imellem), men altså… Istedet sportede jeg min A Question Of-sweat, som jeg vandt i bingo (I kid you not) for nogle måneder siden. Det er egentlig en herresweat, men hvem går op i det, når den er prikket&pæn?! De laver altså bare nice bomuld… Det skal de have..

Søndagen tilbragte jeg iøvrigt, som I kan se, altså på legepladsen i Fælledparken med én, der nok helst bare ville bruge alle døgnets vågne timer på at “gyng’ maje håjt’. Iført meget neonpink espadriller (de mørkeblå er en erstatning for disse, mens disse er en erstatning for de der helt ustyrligt pæne fra Stella, som jeg hver evig eneste weekend, står og aer nede i OZ på Østerbrogade…. Er der lige nogen, der gider, give mig dem?! Hvis jeg ønsker mig dem rigtigt hårdt?!), som er fra H&M og findes lige HER – de er nogen kleine bastarder, så man kan med fordel gå en størrelse op:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top