Du læser nu
14.05.2013 // REJSEFEBER

14.05.2013 // REJSEFEBER

Badedragt fra H&M – 199kr // Espadriller fra Stella McCartney via YouHeShe – 1465kr // Rayban Wayfarers 2140 54mm – ca. 900kr // Stråhat fra H&M – 79,95kr // “FROSTGRADER” af Birgitte Bartholdy fra Arnold Busck – 259kr

Jeg drømmer mig til varmere himmelstrøg, mens jeg forsigtigt går og planlægger sommerferie. Palmestrande, klart blåt vand, pæne neonespadriller (så gik hun lige lidt i cirkler igen), iskolde mojitos og tid til at læse “FROSTGRADER” af Birgitte Bartholdy færdig. Som jo iøvrigt har et noget paradoksalt navn til sommerlæsning, men ikke destomindre er anbefalelsesværdig litteratur til de, der ligesom jeg, nyder at ligge i en solstol og sluge en letlæst krimi. Slurp. Så var den væk.

Lige nu drømmer jeg om at tage herhenEller måske her.. Eeeelller her! Jeg er åben for muligheder ser I nok, og intet er endnu købt (.. udover badedragten fra H&M;) )… Er der nogen af jer, der har spændende ferieplaner? Inspiration modtages med kyshånd:)

 Kommentarer (0)
 • Jeg søgte efter området ja, og så satte jeg nogle rimelig stramme kriterier. Forsøgte mig også med et par andre feriebolig-sider før jeg ramte plet. Det er noget med st sætte en aften af til formålet, finde en god portion tålmodighed frem og så ellers bare få skrevet rundt til en masse.
  Har et par links, fra de huse jeg kiggede på, og det vi skal bo i, hvis det har interesse?

 • Kan anbefale Den Dominikanske Republik om vinteren og Tilos i Grækenland om sommeren (hvis man trænger til absolut ro; der er ingen diskoteker, barer etc. så det er næsten meditationsagtigt).

 • Jeg er på vej hjem efter et fantastisk ophold på Zanzibar. Så meget det kan anbefales!!!!!!

 • Årh hvor gad jeg godt til Galapagos-øerne! Må man spørge hvorigennem du har booket rejsen og hvad prisen blev? 😀

 • Gud, hvor lyder det bare afsindsigt lækkert!! Det kunne jeg godt være fristet af! 🙂 Jeg synes bare det er svært at finde den slags perler du beskriver – hvad søgte du efter? Området eller?

 • Badedragten er fin. Men ja, hvordan er den i størrelsen? Og er den kort i livet? Overvejer at købe, men den er udsolgt i rigtig mange butikker med undtagelse af str.36..

 • Oh yes, I have 🙂 I år skal jeg til Galapagos og Californien (LA, Las Vegas, San F og alt muligt derimellem) – og jeg glæder mig. Må da vist hellere læse din LA guide, mener da du har sådan en et sted herinde 🙂

 • Næ, ikke rigtig. Bare en tur til Nice. Men det jeg virkelig drømmer om er en B&B bilferie rundt i England. Var på sådan en tur med mine forældre som teenager og selv som sur teenager var det ret fantastisk. (Så hvordan kan det ikke være når man er lidt mindre hormonbelastet??)

 • Min kæreste og jeg tager en tur til Syditalien. Helt nede i Apulien som ligger i ‘hælen’ af støvlelandet. Der har vi lejet et hus helt ude på landet (dog ikke så langt fra havet) med privat pool hvor vi kan rende rundt i bar numse, høre podcast mens vi flyder rundt på luftmadrasser i poolen — med campari i glasset se’fø’li’, og læse bøger i skyggen! Ahhh!
  Der ligger bl.a. den smukke ‘Hvide by’ Ostuni lige i nærheden, som skulle være helt fantastisk. Og ellers er der jo bare sol, vand og masser af lækker mad og kultur.

  Efterfølgende napper vi 3 dage i Rom, så vi lige kan vænne os til civilisationen igen.
  Glæder mig som et lille barn!

  Kan varmt anbefale at booke med airbnb, der kan man virkelig få nogle unikke steder, og være helt i fred, hvis man da er til den slags 🙂

  //Louise

 • Jeg vil helt sikkert anbefale Sicilien, jeg var der for et par år siden og tror det er det smukkeste sted jeg har været, alle steder man kiggede hen lignede et fantastisk billede og der er masser at opleve samtidig 🙂

 • Jeg købte en badedragt sidste år fra hm, men den er desværre kort i livet, så den kommer ikke rigtigt på. Det er ellers meget pænt 🙂

 • Jeg skal i sommerhus ved Præstø. Så eksotisk er jeg ;o). Dog ved jeg at Knud Romer har et sommerhus i nabobyen (så hans børn kan botanisere som han sagde). Så hvem ved? Måske skal vi på lidt kendis spotting. Og så leger jeg lidt med ideen om et smut til Stockholm, da min gode veninde rykkede derop sidste år,for at arbejde, da hun blev færdiguddannet. Og så kunne vi jo lige besøge hende og nyde Stockholm samtidig.
  //B

 • Sjovt, jeg skal selv til Grækenland i år. 3 dage i Athen efterfulgt af 7 dage på Kreta, ahhh… Har selv været på Kos for nogle år tilbage og så vidt jeg husker, var det altså ikke sådan vildt interessant. Men har hørt fra venner, at Santorini skulle være fantastisk 🙂 God tur hvor end du ender 🙂

 • Ja, jeg har også prøvet New York i juli.. Det var varmt. Og fugtigt, ikke mindst. Cannes lyder rart. Og både Århus og Stockholm, står sjovt nok også på min liste over weekend-ture 🙂

 • Sidste sommer var jeg i New York – det var skønt, men lidt (for) varmt 🙂
  I år skal jeg til Cannes og måske et smut til Paris. Og måske til Århus eller Stockholm, for har ikke været nogen af stederne.

  Drømmer om at komme til Thailand (ved ikke lige hvor) og Marrakech. Og på roadtrip i USA!

 • Ja ik’?! Jeg har også klikket den hjem, selvom det er VIRKELIG mange år siden, jeg sidst har haft en badedragt på 🙂

 • Jeg vil helt klar anbefale dig Santorini, det er det smukkeste sted på denne jord! Har selv boet der i et lille års tid og man bliver aldrig træt af det. Dog vil jeg anbefale dig at bo i Kamari istedet for Imerovigli og Fira. I Kamari er der kæmpe lækker strand og øen er ikke større end at man kan stå i Fira på 10 min fra Kamari – på den måde får man både strand og pool, mend et er selvfølgelig en smagssag 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top