20.05.2013 // VERO MODA LEOPARD BOMBER - Acie

20.05.2013 // VERO MODA LEOPARD BOMBER

20.05.2013 // VERO MODA LEOPARD BOMBERAhhh… Mandags-fri… En lang tur i løbesporet efterfulgt af arbejde på sofaen – ikke nogen dårlig start på ugen.. Aftenen skal bruges på grillning (hver dag er grill-dag hjemme hos mig), vin i glasset og godt selskab. Jeg krydser fingre for at vejret holder… Igår blev en doven regnvejrs-søndag – jeg nappede en pinsefrokost og drønede rundt i leopardplettet bomber fra Vero Moda. Stadig mægtigt tilfreds med den. Og speaking of jakker, så hermed et tip om, at Envii er ugens MM-deal – jeg har selv købt noget (en jakke, kan I nok regne ud), som jeg viser frem laters. Den er fin. Kan jeg godt sige.

 

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top