Du læser nu
20.05.2013 // VERO MODA LEOPARD BOMBER

20.05.2013 // VERO MODA LEOPARD BOMBER

20.05.2013 // VERO MODA LEOPARD BOMBERAhhh… Mandags-fri… En lang tur i løbesporet efterfulgt af arbejde på sofaen – ikke nogen dårlig start på ugen.. Aftenen skal bruges på grillning (hver dag er grill-dag hjemme hos mig), vin i glasset og godt selskab. Jeg krydser fingre for at vejret holder… Igår blev en doven regnvejrs-søndag – jeg nappede en pinsefrokost og drønede rundt i leopardplettet bomber fra Vero Moda. Stadig mægtigt tilfreds med den. Og speaking of jakker, så hermed et tip om, at Envii er ugens MM-deal – jeg har selv købt noget (en jakke, kan I nok regne ud), som jeg viser frem laters. Den er fin. Kan jeg godt sige.

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top