21.05.2013 // STRIBET SWEATSHIRT - Acie

21.05.2013 // STRIBET SWEATSHIRT

Jeg konstaterer, at det var HELT rigtigt af mig, at købe det der Pieces-gavekort. Helt rigtigt. Det er nu definitivt øremærket til en stribet sweatshirt. Så mangler jeg bare en lille lækker Chanel-taske. Gad vide hvornår der kommet et gavekort til sådan en!? Jeg må lige tale et alvorsord med vores MM-afdeling, tror jeg.. 😉

Pic source: unknown (Instagram?!).. let me know if you know!

0 kommentarer

 • Jeg havde aldrig i midt liv troet at jeg skulle være så heldig! den er såå fin!

  Hihi, ja det er lidt skægt. Mange tror det er mit rigtige navn – har engang fået postkort adresseret til Hannah Palindrom 😉

 • Åh – jeg tænker tit på dig. Og på hvor vildt det må være at vinde sådan en. Den er sateme også fin. Og så griner jeg stadig af, at du kalder dig Palindrom til mellemnavn. It’s funny.

 • Du kan tro jeg er glad for den Chanel taske (2.55) jeg vandt dengang MM startede!
  <3 <3 <3

 • Det er desværre Pieces der bestemmer det – ikke alle webshops har systemer, der kan håndtere gavekort som dem fra MM. Men det ville være convinient i agree:)

 • Haha kunne virkelig også godt bruge et Chanel gavekort :p

  Jeg gik lige ned i min lokale Pieces for at scoute lidt, inden jeg købte gavekortet…men jeg kunne slet ikke genkende nogle af de fine ting, jeg havde udset mig fra deres onlineshop, og der desværre ikke andet der fristede. Øv! Jeg kunne godt ønske mig, at gavekortet kunne bruges online også.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top