Du læser nu
22.05.2013 // ZARA PONY LOAFERS

22.05.2013 // ZARA PONY LOAFERS

22.05.2013 // ZARA PONY LOAFERS 22.05.2013 // ZARA PONY LOAFERS22.05.2013 // ZARA PONY LOAFERS

Resten af outfittet fra en våd søndag.. Lidt som idag.. I dag er også våd.. Og lidt tarvelig.. Men ok – jeg sidder i møder hele dagen, og er egentlig også tilfreds med, at solen ikke banker ned fra en skyfri himmel. Og iøvrigt, er det vel første gang i ser pony-fætrene i aktion, non?! Jeg er glad for dem. Men også glad for, at regnvejret legitimerede, at jeg havde sokker på i dem, så jeg kan gå dem lidt til uden det sker på bekostning af mine hæle, som de mere eller mindre har ædt. Derudover var jeg i sorte Vero Moda Wonder jeans, hvid tee fra Gina Tricot, Vero Moda leopard Bomber og cross-body bag fra Zara (gammel sag). Sunday plain, kan man vel sige.

 

 Kommentarer (0)
  • Hvor ser det godt ud med sort og hvid under leojakken, det tror jeg også jeg vil prøve en dag 🙂 Har bare af en eller anden grund ikke nogen hvide t-shirts… Hvad er det egentlig for nogle lange undertrøjer du bruger under t-shirts? Skal nemlig på jagt efter nogen.

  • Du har helt ret; det grå vejr er en anelse kedeligt at stirre ud på, men omvendt også lidt velkomment når man blot skal holde sig indendøre hele dagen alligevel. Så gør det ikke helt så meget.
    Fin ser du i hvert fald ud; og så er jeg helt ellevild med billedet i sort/hvid. Det er smukt.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top