23.05.2013 // DIY // VINKASSE-REOL

23.05.2013 // DIY // VINKASSE-REOL

I kan nok huske, at jeg har øffet lidt over det med den reol jeg mangler… Jeg er klar over, at mange må synes, at det er en lille smule mærkværdigt, at have svært ved at committe til en reol. Men sådan er vi jo så forskellige, non?! Ikke destomindre tror jeg også, at jeg har fundet en løsning. Jeg er ihvertfald gået igang med at bygge en reol af tomme vinkasser. Processen er lidt langsommelig, for nogen skal jo lige tømme vinkasserne før jeg kan bruge dem som reol, og pt mangler den både i bredden og højden. Men jeg tror det bliver godt – og skal nok vise det færdige resultat frem. Og må jeg henlede opmærksomheden på at den hverken er hvid eller købt i IKEA, ILVA eller Bolia!? Jeg rykker helt vilde grænser…

0 kommentarer

 • Hej Jeanett,

  Reolen blev faktisk droppet igen – af netop den årsag; den var ikke dyb nok. Med ca 20cm er det svært at have “rigtige” bøger etc stående, og så går fidusen jo lidt af. Så er det bare en forvokset sættekasse, og det var ikke lige det jeg havde brug for 🙂

  Kh

 • Efterhånden har du forhåbentlig fået drukket dig igennem nok vin til at din reol er færdig. Kan du måske fortælle hvor dyb sådan en kasse er? 🙂

 • Jeg må indrømme at jeg faktisk er helt vild med ideen! At det så betyder man bliver nødtil at tørlægge sine vin flasker er vel kun et plus 😉
  Jeg går faktisk selv med en lignende tanke nu, dog bare med lidt maling og så få kæresten til at montere dem på væggen som et lidt utraditionelt formet hylde/reol. 🙂

  De “flotte” og “specielle”, tomme vinflasker får bare fjernet deres vin etiket og ryger ud på altanen som alternativ lysestage 🙂

 • Tak, hvor er du sød! Held og lykke med projektet 🙂 Og smid da lige et link, hvis du viser dem frem på et tidspunkt!

 • Manden herhjemme har investeret i et vinkøleskab.. Det troede jeg nok aldrig jeg skulle have i min lejlighed! 🙂

 • Haha, jeg kender det 😉 Er også på anden reol nu, for nogenlunde at kunne følge med. Én til ville heller ikke være af vejen, hvis bare penge hang på træerne!

 • Jeg har selv haft samme idé i et halvt års tid, men mit problem er stabiliteten. Hvordan vil du sætte kasserne sammen, så det stadig er pænt?

 • Haha.. Netop! Godt jeg ikke er den eneste 😀

  Og tak – jeg siger til, hvis jeg får brug for hjælp. Indtil videre går det godt 🙂

 • Ja, den er ret fin – men desværre lidt klein til min vinsamling.. Er jo glad for skidtet – altså vin 😉

 • Min vens far har en vinforretning, så sig til hvis jeg skal spørge om du må få nogen kasser 😉

 • Synes det er en fed ide. Tit er mit problem tålmodigheden, og jeg når derfor at skifte mening ti gange inden jeg når målet. Du er dog kommet ret langt IMO. Et lille tip er denne vinreol https://www.designcentershop.dk/product/ziigzaag-vinreol-morfo-1076/
  Jeg har længe haft det lidt stramt med de klassiske herstal-rør eller hvad de nu kan kaldes, og samtidig er de der man samler af pinde heller ikke specielt fashion. Men da jeg faldt over den her var jeg solgt, og det tilføjer også en fed design-feel til hjemmet. Kan du lide den?

 • Jeg har også svært ved at comitte til møbler. Derfor købte vi først spisebord og ditto stole, hylder og nyt skrivebord efter et halvt år i den nye lejlighed. Hellere vente på det helt rigtige.

  Jeg synes i øvrigt det er en nydelig reol – jeg kunne godt hjælpe med at tømme et par vinkasser, just saying 😉

 • Jeg spørger sikkert mega dumt.
  Men hvor fåes disse vin kasser henne? Køber du en kasse med vin, eller hvad gør du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top