Du læser nu
23.05.2013 // DIY // VINKASSE-REOL

23.05.2013 // DIY // VINKASSE-REOL

23.05.2013 // DIY // VINKASSE-REOL

I kan nok huske, at jeg har øffet lidt over det med den reol jeg mangler… Jeg er klar over, at mange må synes, at det er en lille smule mærkværdigt, at have svært ved at committe til en reol. Men sådan er vi jo så forskellige, non?! Ikke destomindre tror jeg også, at jeg har fundet en løsning. Jeg er ihvertfald gået igang med at bygge en reol af tomme vinkasser. Processen er lidt langsommelig, for nogen skal jo lige tømme vinkasserne før jeg kan bruge dem som reol, og pt mangler den både i bredden og højden. Men jeg tror det bliver godt – og skal nok vise det færdige resultat frem. Og må jeg henlede opmærksomheden på at den hverken er hvid eller købt i IKEA, ILVA eller Bolia!? Jeg rykker helt vilde grænser…

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top