Du læser nu
24.05.2013 // OUTFIT // ENVII TRENCHCOAT

24.05.2013 // OUTFIT // ENVII TRENCHCOAT

24.05.2013 // OUTFIT // ENVII TRENCHCOAT
24.05.2013 // OUTFIT // ENVII TRENCHCOAT
24.05.2013 // OUTFIT // ENVII TRENCHCOAT 24.05.2013 // OUTFIT // ENVII TRENCHCOAT

Et outfit fra igår, hvor Gina Tricot bød på middag på toppen af Tivoli – en ret fin aften med god mad, godt selskab og smugkig på en masse fine styles, der kommer i butik senere på året… Jeg var, især, tilfreds med at høre, at Gina Tricot nu differentierer kollektionerne under forskellige labels og at vi kan se frem til (bla) et Grey Label, som vil være mere sofisitekeret, klassisk og med fokus på bedre kvaliteter. Lige noget for mig:)

På mig havde jeg pony loafers fra Zara, two-tone jeans fra Zara, angorastrik fra H&M og ny trenchcoat, som jeg teasede om forleden dag. Det er nemlig (blandt andet) den, jeg har købt for vores Marchémarché-deal med Envii og jeg er ret glad for den. Den falder rigtigt fint og jeg kan godt lide detaljen med det dobbelte revers.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top