Du læser nu
27.05.2013 // 2ND ONE JEANS

27.05.2013 // 2ND ONE JEANS

27.05.2013 // 2ND ONE JEANS 27.05.2013 // 2ND ONE JEANS 27.05.2013 // 2ND ONE JEANS

Casual søndag formiddag på Kajen – det må til engang imellem! Jeg brugte primært søndagen på at spise – først brunch og damesnak med hende her og hende her, og så fødselsdagsfejring af min McDoogles, som iøvrigt først fylder rigtigt år i dag og hermed skal have overordenlig stor ros for god opførsel og, ditto, vejr. Hip hip hurraaaaa til min lille far:)

Dagen til ære var jeg hoppet i nye jeans fra 2ND ONE – et nyt, billigere og ‘yngre’ søstermærke til 5Units, som omvendt vil køre mere over i mere klassiske styles og også begynde at bruge dyrere materialer, som fx læder. De nye 2ND ONE-jeans føles mest af alt som at have leggings på. Det’ rart. Især om søndagen. De er virkelig bløde og dejlige – men også meget meget stramme i pasformen (igen, som leggings), hvorfor jeg synes de er bedst med et lille opsmøg forneden:) 2ND ONE forhandles bla. hos Deres of Loftet.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top