Du læser nu
27.05.2013 // BLOGTIP // FORBI DET SORTE

27.05.2013 // BLOGTIP // FORBI DET SORTE


Husker I at følge med ovre hos Lily? Hun er relativt ny her på Looklab, og hun druknede lidt for mig i den periode hun lå på Nelly (man kan jo ikke følge med overalt – selvom man gerne vil), men efter hun er flyttet herover har jeg virkelig fået øjnene op for både Lily og hendes blog. Det er min number 1 addiction for tiden:
1. fordi Lily er sådan et menneske jeg ville ønske man kunne få i pocket-format, fordi hun er så absurd sjov. No really. She is. Forestil jer pocket-Lily; sådan én man lige hiver op af tasken on a rainy day, og så danser hun en lille dans og griner helt sygt smittende på skrivebordet foran én. Hvornår kommer de i produktion?!
2. fordi Lily stilmæssigt inspirerer mig mega meget – cool, lækker, afslappet og god til at bruge farver på en måde, der ikke angstprovokerer mig.. I watch and learn.. Og fordi hendes billeder er lækre og teksterne vedkommende. 10point.

Jo… Jeg er blevet ret begejstret for hende Lily. Og jeg synes I skulle pay her a visit – I plejer at give mig ret, når jeg deler et blogcrush, og lige nu er det altså Lily  – som jo altså iøvrigt også har valgt et enormt rammende blognavn. Hendes humor er nemlig ‘Beyond Black’.. Men det er måske ikke det hun mener;)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top