Du læser nu
COOL PÅ JOB

COOL PÅ JOB

1. Mango Ikat Stripe Trophy Jacket // 2. Selected Femme LANDRINA pants // 3. ASOS New Forever T-Shirt // 4. Selected Femme Maria Suede Pumps // 5. Carré Copenhagen Archive armbånd

Det slog mig lige, at min workwear-kategori har stået lidt stille på det sidste (har I ikke været der før, kan I svinge forbi lige her for en dosis inspiration til kontor-outfittet) – og det er jo egentlig ironisk, at I altid ser mig i jeans, når min hverdag egentlig er så meget andet. Problemet er jo bare, at når man er typen, der sidder på sin pind og hamrer i tastaturet time efter time, løber mellem møder eller rejser mellem hovedstæder, så er det ikke lige de dage man stiller sig op og poser for at forevige outfits. Den slags er forbeholdt weekenden. Sammen med det tøj I så altså ser mig i. Weekendtøjet. Nuvel. Engang imellem lykkes det, og her er altså lidt inspo til både jer og mig… Jeg dør lidt over de helt absurd pæne Selected Pumps. Gisp! Og den lille jakke fra Mango, som er faretruende tæt på at flytte ind hos mig..  Jeg har jo carte blanche til at købe små jakker. Det må man ALTID gerne. Men det har vi jo snakket om;)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top