SOMMERLYKKE PÅ KAJEN - Acie

SOMMERLYKKE PÅ KAJEN

SOMMERLYKKE PÅ KAJEN

SOMMERLYKKE PÅ KAJEN
Få ting lugter ligeså meget af lykke, som weekendmorgenmad på altanen… Bølgeskvulp, spejlæg og skyr med nødder og danske (!) jordbær er en uslåelig kombination – ikke mindst på årets første officielle sommermorgen. Som man har længtet! Jeg har planer om at holde den doven – dagen idag altså. Dagens største projekt er at bage en jordbærkage (med flere danske jordbær), for i aften kommer Tine forbi med gummibåd og mand under armen (meget standard Tine-accessories altså). Og så kan I finde os skvulpende rundt nede i havnen – indtil grillen er klar på altanen, roséen kold i køleskabet og solen på vej ned over København. En sommerdag på Kajen:)

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top