Du læser nu
SOMMERLYKKE PÅ KAJEN

SOMMERLYKKE PÅ KAJEN

SOMMERLYKKE PÅ KAJEN

SOMMERLYKKE PÅ KAJEN
Få ting lugter ligeså meget af lykke, som weekendmorgenmad på altanen… Bølgeskvulp, spejlæg og skyr med nødder og danske (!) jordbær er en uslåelig kombination – ikke mindst på årets første officielle sommermorgen. Som man har længtet! Jeg har planer om at holde den doven – dagen idag altså. Dagens største projekt er at bage en jordbærkage (med flere danske jordbær), for i aften kommer Tine forbi med gummibåd og mand under armen (meget standard Tine-accessories altså). Og så kan I finde os skvulpende rundt nede i havnen – indtil grillen er klar på altanen, roséen kold i køleskabet og solen på vej ned over København. En sommerdag på Kajen:)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top