Du læser nu
VIND // SELECTED FEMME PUMPS

VIND // SELECTED FEMME PUMPS

VIND // SELECTED FEMME PUMPSÅååhh… Det har da bare væreet en helt fantastisk weekend! Sol, sommer, grill, grin, venner, vin, slentren langs vandet og en jordbærkage. Tilfredsheden er total 🙂 Og hvorfor ikke dele glæden lidt med en fin lille give-away? Vi var mange, der sukkede lidt over de pæææne Maria pumps fra Selected, som jeg viste forleden og det blev bemærket. Derfor kan én af jer nu vinde et par – det eneste I skal gøre er at skrive en kommentar med:

hvilken farve I kunne tænke jer (se farverne HER)
hvilken skostørrelse I bruger

Jeg finder en vinder næste søndag! Dét er da en god give-away, hva’!? Ærbødigst tak til Selected – det’ rart, når nogen sårn’ følger med 🙂

 

Vinderen er fundet og har fået direkte besked – tusind tak til alle der deltog! 🙂

 

 Kommentarer (0)