Du læser nu
JUNI SHOPPING // FLOTTE & DYGTIGE VENNER

JUNI SHOPPING // FLOTTE & DYGTIGE VENNER

JUNI SHOPPING  // FLOTTE & DYGTIGE VENNER

1. Jakke fra RigoloRigolo // 2. Illusion Sensation badedragt fra Triumph // 3. Plakat fra RigoloRigolo // 4. Eames Hang-It-All i sort (hører gerne hvis nogen ved hvor den kan fås?) // 5. Nederdel fra ASOS

Juni ser ud til at blive en dyr måned. Sådan er det når man både har helt vildt kreative og dygtige venner, som lige har åbnet egen webshop og venner, som er meget meget pæne i den nederdel (LaChrissen tipper iøvrigt om at den er lidt lille i størrelsen, så jeg har klikket en større størrelse hjem end jeg plejer), som jeg fablede lidt om for nogle uger siden. Klik, klik og klik. Hjem til mig. Derudover ønsker jeg mig badedragten fra Triumph, som parret med en stråhat vil være spot on til årets destination og en knagerække (det er en daglig irritation, at den ikke er der), som jeg nu har besluttet skal være sort og ikke mint. Ak ja.

Og for at få råd til at alle herlighederne har jeg selv opdateret shoppen og sat priser ned, så man kan gøre et godt sommerkup. Gør lige det. Så jeg kan få en knagerække. Tak 😉

BESØG SHOPPEN HER!

 Kommentarer (0)
  • Ah, hvor dejligt, at den er kommet frem! 🙂 Glad for, at den kan få et nyt liv hos dig – og håber ikke, at den var blevet for krøllet. Det var virkelig svært, at få den ned i konvolutten, haha.

  • Søde Acie 🙂 Glemte helt at fortælle at den smukkeste skjorte kom til mig igår og er simpelthen bare en drøm. Takker for en dejlig handel. Kram fra Signe 🙂

  • Kære Acie 🙂 Så hjalp jeg lige både du og jeg og glæder mig uendeligt til min nye smukke silkeskjorte :)))) Og snart til at se den fantastiske knagerække, som jeg egentligt også selv drømme om 😉 Knus fra Signe

  • Jeg har også hjulpet til – HAPS til læderjakke. 🙂 Håber du får plads i budgettet til fine nye ting… men havde du ikke carte blance til små jakker? 😉

  • Har hjulpet dig lidt så du kan få råd til nogle af dine ønskekøb.. 😉

    Man kan jo ikke sige nej til neon, så måtte jo klikke neon blazeren hjem 🙂

  • Vil bare fortælle, at jeg selv gennem nogle måneder nu ihærdigt har forsøgt at finde en Eames Hang it all i netop den viste kombination i sort/valnød. Det er tilsyneladende en limited edition udgave fra 2010, som ikke produceres længere. Har forsøgt at kontakte mange boligbutikker, men uden held 🙁 Så hvis det skulle lykkes dig at finde et sted, hvor de har mere end én til salg, hører jeg HJERTENS gerne om det!! 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top