CHANEL ESPADRILLER // ALL THINGS GOOD... - Acie

CHANEL ESPADRILLER // ALL THINGS GOOD…

CHANEL ESPADRILLER // ALL THINGS GOOD...

… come to those who wait.. Hvis jeg skulle starte en blog idag, ville jeg sikkert kalde den dét.. Altså – i disse tider, hvor man ikke bare kan kalde den ‘Agurk’, som man kunne engang.. Det er ihvertfald blevet en slags motto – for nøj hvor kan jeg vente. Og igår lykkedes det altså – med venlig hjælp fra udlandet, karma og stædig vedholdenhed.. Og nu er de på vej hjem til mig i ecru med sort tå. Hurra. Ét år minus 3 dage efter vi mødtes første gang – det er vel dét man kalder sko-lykke. Hvis andre også craver forgæves, så har jeg skrevet et indlæg om gode budget-alternativer LIGE HER.

 

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top