Du læser nu
BOLIG // KOBBER & MARMOR

BOLIG // KOBBER & MARMOR

BOLIG // KOBBER & MARMORSom jeg nævnte i sidste uge, så er jeg på vej ind i en hvid marmor-cirkel. Eller. På vej. Det er nok forkert. Jeg er der. Full-blown. Og kobberen lever også fortsat lykkeligt i mit lille mentale indretnings-utopia. Så da jeg forleden fik en sms om, at der var dukket en lille kobber-dåse med marmorlåg fra Mette Hagedorn op på Stillebens webshop tog det mig ikke mange sekunder at skrive “HAPS!” tilbage. Og nu står den således og pynter fint i min vindueskarm ved siden af et lidt spøjst DIY-projekt (af den slags der kræver så lille indsats både arbejdsmæssigt og finansielt, at den kan smides ud uden at blinke, når man på et tidspunkt bliver træt af marmor.. hvilket jeg forudser vil ske..). Det er egentlig bare den her lysestage fra H&M Home, som har fået en gang “marmor”-folie fundet i Silvan. Rullen kostede 50kr (og er ½m gange 5m – så der er til virkelig mange DIY-idéer) og på afstand kan det ikke ses, at der ikke er tale om den ægte vare.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top