Du læser nu
OUTFIT // FLÆSER & SWEATSHIRT

OUTFIT // FLÆSER & SWEATSHIRT

OUTFIT // FLÆSER & SWEATSHIRT

OUTFIT // FLÆSER & SWEATSHIRT

OUTFIT // FLÆSER & SWEATSHIRT

OUTFIT // FLÆSER & SWEATSHIRT

OUTFIT // FLÆSER & SWEATSHIRTResten af outfittet med tie-dye-nederdelen fra BikBok, som jeg iøvrigt nuppede i den lyse version, da jeg var i Malmö igår. Haps. Med haps på. Det er jo typisk mig, at slå til på det samme item i en milliard farver, så hvorfor bevæge sig ud af character med denne?! Så den har jeg altså vimset rundt i siden, mens jeg har spist store svenske rejemadder, drukket mange bobler, grillet store bøffer og set solen gå ned over København. Weekend er simpelthen helt ustyrlig rart her på Kajen. Jeg håber også, at I har haft en god én af slagsen derude 🙂

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top