Du læser nu
MANDAGSTIP: ISABEL MARANT MED RABAT

MANDAGSTIP: ISABEL MARANT MED RABAT

MANDAGSTIP: ISABEL MARANT MED RABAT

Y.n.d.l.i.n.g.s.s.k.o.. Haps. Knapt så utrerede som mine Bazils, men stadig med karakter og frynser. To ting, man jo absolut ikke skal gå ned på. Jeg overvejer kraftigt, om jeg bør tilføje et par Bobbyer til samlingen. Blot for at gøre den komplet. Der er jo lidt et hul lige nu. Dog holder jeg mig lige lidt på måtten efter sidste uges ekstravagante sko-køb. Og må dermed konstatere at Marchémarché’s timing er helt igennem skodagtig. For det er nu – som i lige nu – at man kan shoppe Isabel Marant med rabat hos FilucaV. Og Bobby er skam på lager. I flere farver. Og i min størrelse. Det samme er pæne sweaters fra Kenzo iøvrigt. Så hm. Nu er tippet ihvertfald givet videre. Men gem lige et enkelt par til jeg har vundet i Lotto, tak. Nap et værdibevis HER!

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top