MANDAGSTIP: ISABEL MARANT MED RABAT - Acie

MANDAGSTIP: ISABEL MARANT MED RABAT

MANDAGSTIP: ISABEL MARANT MED RABAT

Y.n.d.l.i.n.g.s.s.k.o.. Haps. Knapt så utrerede som mine Bazils, men stadig med karakter og frynser. To ting, man jo absolut ikke skal gå ned på. Jeg overvejer kraftigt, om jeg bør tilføje et par Bobbyer til samlingen. Blot for at gøre den komplet. Der er jo lidt et hul lige nu. Dog holder jeg mig lige lidt på måtten efter sidste uges ekstravagante sko-køb. Og må dermed konstatere at Marchémarché’s timing er helt igennem skodagtig. For det er nu – som i lige nu – at man kan shoppe Isabel Marant med rabat hos FilucaV. Og Bobby er skam på lager. I flere farver. Og i min størrelse. Det samme er pæne sweaters fra Kenzo iøvrigt. Så hm. Nu er tippet ihvertfald givet videre. Men gem lige et enkelt par til jeg har vundet i Lotto, tak. Nap et værdibevis HER!

0 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top