Du læser nu
KÄHLER VASE – ALL YOU NEED IS LOVE

KÄHLER VASE – ALL YOU NEED IS LOVE

KÄHLER VASE - ALL YOU NEED IS LOVE

KÄHLER VASE - ALL YOU NEED IS LOVE

Jeg forelskede mig i den her vase i det sekund jeg så den (for den matcher til min stage, som jeg viste frem i December). Små diskrete budskaber spreder sig langsomt i mit hjem. Og denne udgør nu centerpiece på mit spisebord. Enkel, men fuld af detalje – helt perfekt hjemme hos mig. Den er produktet af et designsamarbejde mellem Kähler og Stilleben og koster 299kr i den mindste størrelse, som jeg har nappet. Find den online HER!

 Kommentarer (0)
  • Er også helt vild med den og hvor er den bare skøn til din meget fine buket. 299,- er jo også en super god pris. Har også netop købt denne:)

  • Den er også bare så pææn! Og det er nogle smukke blomster du har kommet i den 🙂 man kan da ikke blive andet end glad, når man kigger på den!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top