KÄHLER VASE - ALL YOU NEED IS LOVE - Acie

KÄHLER VASE – ALL YOU NEED IS LOVE

KÄHLER VASE - ALL YOU NEED IS LOVE

KÄHLER VASE - ALL YOU NEED IS LOVE

Jeg forelskede mig i den her vase i det sekund jeg så den (for den matcher til min stage, som jeg viste frem i December). Små diskrete budskaber spreder sig langsomt i mit hjem. Og denne udgør nu centerpiece på mit spisebord. Enkel, men fuld af detalje – helt perfekt hjemme hos mig. Den er produktet af et designsamarbejde mellem Kähler og Stilleben og koster 299kr i den mindste størrelse, som jeg har nappet. Find den online HER!

0 kommentarer

  • Er også helt vild med den og hvor er den bare skøn til din meget fine buket. 299,- er jo også en super god pris. Har også netop købt denne:)

  • Den er også bare så pææn! Og det er nogle smukke blomster du har kommet i den 🙂 man kan da ikke blive andet end glad, når man kigger på den!

  • Ah, hvor yndigt. En fin vase med friske blomster er også noget af det mest dekorative, man kan bringe ind i sit hjem!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top