Du læser nu
STRIBER & ESPADRILLER I LYSTBÅDEHAVNEN

STRIBER & ESPADRILLER I LYSTBÅDEHAVNEN

I disse tider, hvor solen skinner, varmen trykker og aftenenerne er lange, er der ét rum i mit lejlighed jeg bruger væsentligt mere end alle de andre. Min altan. Hele tiden. Jeg spiser min morgenmad på altanen og der bliver tændt op i Weberen hver aften (det er jo let, når man har udstyret sig med en gas-version). Heck, i weekenden blev grillen endda tændt til morgenmaden. Igår aftes var ingen grill-undtagelse – solens sidste stråler og en sommersalat, efterfulgt af en doven stroll langs lystbådehavnen mens solen gik ned. Naturligvis iført maritime striber, nye espadriller og Kongeskibet i baggrunden 😉

 Kommentarer (0)
  • Hej acie
    hvor er dine fine espadriller købt henne?
    jeg har ledt efter disse model, men uheldig hver gang ..

  • Det er jeg glad for 🙂 Det lyder måske stalker-agtigt, men det var nu helt tilfældigt at jeg kom forbi. Anede faktisk ikke det var der, før jeg pludselig selv var der 🙂

  • Øv, så fine de er på dig bliver man jo ekstra bitter over ikke at have fået fingrene i et par. 😉 suk. Nåmen, hvis du vil sælge siger du bare til 🙂

  • I min ejerforening må vi heldigvis godt – med gas på alle altaner og med kul for os, der bor øverst (men det er så usmidigt, så jeg holder mig til gassen:) ). Iøvrigt hyggeligt, at du kunne genkende Kajen forleden – scary hvis det havde været alle andre, men ok når det er dig 😉

  • Hehe troede ski lige i et meget kort sekund at espadrillerne var et par hvide klipklapper(!) hvor det sorte var dine tæer, som af en eller anden grund lige trængte til et bad 😀 Kan godt forstå grillern blir tændt. Gid det var mig der måtte grille på altanen. Vi har en rigtig stor og solfyldt altan, men man må ikke grille på den. Lidt øv – kunne godt finde på at bryde reglerne 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top